Maria „a murit” la Spitalul CF2 și-a „înviat” la Universitar. „Nu mă pot relaxa! Mi-e frig! Am o stare de neliniște! Ce se întâmplă? Ce am pățit? Dorința mea fierbinte a fost auzită undeva, în Cer"


Maria „a murit” la Spitalul CF2 și-a „înviat” la Universitar. „Nu mă pot relaxa! Mi-e frig! Am o stare de neliniște! Ce se întâmplă? Ce am pățit? Dorința mea fierbinte a fost auzită undeva, în Cer

Maria „a murit” la Spitalul CF2 și-a „înviat” la Universitar. „Nu mă pot relaxa! Mi-e frig! Am o stare de neliniște! Ce se întâmplă? Ce am pățit? Dorința mea fierbinte a fost auzită undeva, în Cer".

„Nu mă pot relaxa! Mi-e frig! Am o stare de neliniște! Ce se întâmplă? Ce am pățit?”

Simt ca o avalanșă, am un sentiment de apocalipsă care mă cuprinde. Ceva e profund în neregulă, scrie Elena Manea, pe Republica.ro.

Văd lume care se agită în jurul meu, aud strigăte: „Fetelor! Fetelor! Pacienta cu AB4!”

Urlu din răsputeri: „Am zero, nu AB4!!!”

Aici se rupe filmul. Știu că am intrat într-o nouă operație, fiindcă cineva cerea acordul unei doctorițe, să îmi taie cămașa de noapte. Tocmai ieșisem de o oră și jumătate din operația majoră de histerectomie si evidare ganglionară, în urma diagnosticului de cancer de col uterin.

Citeste si: O fată de 14 ani din Iași, ținută în viață de aparate, din cauza unui regim. Dieta, recomandată de un medic, i-a distrus organismul

Citeste si: Mariana Cojocaru, despre a doua operaţie a Andreei Bălan: "Relaţii nefaste karmice. Afecţiuni care se pot croniciza"

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Andreea Bălan, operată de urgență. S-a trezit într-o baltă de sânge

În vara lui 2016 tot ce voiam era să fac ce trebuie pentru vindecare, după diagnosticul de neoplasm de col uterin.

Era gradul unu, complet vindecabil. Aveam încredere deplină în medicul ginecolog de la CF2 și în chirurgul oncolog care a venit special pentru operația mea la același spital. Eram convinsă că sunt pe mâini bune, știam ce presupune această intervenție. 2-3 zile de spitalizare, apoi refacere acasă, ca după o cezariană. Mi-am făcut planuri că voi fi pe picioare atunci când fiul meu se întorcea din vacanța la munte, alături de bunici.
Aș fi fost într-un proces de recuperare, copilul m-ar fi văzut pe picioare, așa cum m-a lăsat la plecare.

Chiar dacă lucrurile nu au decurs așa cum am stabilit, tocmai acest plan cred că m-a ținut în viață: întoarcerea la băiatul meu, în vârstă de opt ani! Dorința mea fierbinte a fost auzită undeva, în Cer.

Mai multe, pe Republica.


Abonează-te pe

Citește și:

O fată de 14 ani din Iași, ținută în viață de aparate, din cauza unui regim. Dieta, recomandată de un medic, i-a distrus organismul

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Jador! Cine a făcut pozele cu cei doi? EXCLUSIV

Mariana Cojocaru, despre a doua operaţie a Andreei Bălan: "Relaţii nefaste karmice. Afecţiuni care se pot croniciza"

Acatistul de mulțumire – Slavă lui Dumnezeu pentru toate

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Peste 200 de localități din România au intrat în scenariul roșu! Ce restricții vor fi impuse

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri