Manuela de la "Puterea Dragostei", dezvăluiri incendiare despre cearta cu Ella!


Manuela de la "Puterea Dragostei" și Ella erau cele mai bune prietene. Frumoasa brunetă mărturisește ce s-a întâmplat între cele două.


In articol:

Manuela de la "Puterea Dragostei" vorbește despre prietenia cu Ella, care era la un moment dat ca o soră pentru frumoasa brunetă. Ce s-a întâmplat între cele două?

Manuela de la "Puterea Dragostei", despre prietenia cu Ella

”Ne-am înțeles bine o perioadă, nu pot să spun că nu.

Eu credeam că suntem prietene, apoi ea a spus, clar și răspicat că are o singură prietenă. Dar aș fi trecut și peste asta, aș fi pus-o pe seama unor emoții”, a declarat Manuela, după ce amândouă și-au dat seama că sunt de fapt mult prea diferite pentru a locui în aceeași casă.

Citeste si: Livian de la "Puterea Dragostei" vorbește despre primul copil! Ce a declarat fostul concurent

”Suntem stiluri total diferite, începând cu ideea de ordine, până la dorințele pe care le avem fiecare pentru viitorul nostru. Dacă eu voiam ceva, ea era fix invers. Și, decât să ajungem să ne certăm ca la ușa cortului, decât să ajungem să ne încăierăm, am decis să mă mut în alt loc, să îmi iau un alt apartament în chirie și să o las pe Ella singură, acolo unde locuiam împreună.

De atunci, relațiile dintre noi s-au răcit, nu prea am mai comunicat, chiar deloc. Ea are, totuși, alte interese și preocupări, vrea să facă carieră în muzică , pe mine mă interesează cu totul și cu totul alte lucruri”, a mai mărturisit Manuela Oprișiu de la "Puterea Dragostei".

manuela oprisiu puterea dragostei declaratii
Manuela de la "Puterea Dragostei" părea să fie foarte bună prietenă cu Ella, o altă concurentă a show-ului[Sursa foto: Instagram Manuela Oprișiu]

Despre relația cu Roxana, Manuela de la "Puterea Dragostei" mărturisește că s-a îmbunătățit. Cele două s-au întâlnit într-un club și au vorbit ca două prietene vechi. 

Citeste si: Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei s-au împăcat de Crăciun? Cum s-au dat de gol

”Am vorbit cu Roxana, ne-am văzut într-un club și am stat de vorbă. Nu pot spune că suntem chiar prietene, dar nu mai este nicio problemă între noi două”, a precizat Manuela de la "Puterea Dragostei".

manuela puterea dragostei dezvaluiri cearta ella
Manuela de la "Puterea Dragostei" face dezvăluiri în legătură cu fetele din casa dragostei[Sursa foto: Instagram Manuela Oprișiu]

Manuela și Ella păreau a fi cele mai bune prietene. În toamnă, ele locuiau împreună și chiar făceau tot felul de jocuri pe care le arătau și fanilor de pe rețelele de socializare. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Andra Volos, mesaj subtil pentru Mădălin None de la "Puterea Dragostei"?!

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Mariana de la "Puterea Dragostei" a primit inelul de logodnă! Felicitări!

Alexandru Bobicioiu, în război cu toţi concurenţii Puterea Dragostei sezonul 3! Cristian Comănici îl atacă dur!

Maria și Alexandra, BĂTAIE în platoul emisiunii Puterea Dragostei! “Șobolanule! A trebuit să săriți două pe mine?!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

NOTEAZĂ: Cum faci blatul de tort din biscuiți pisați

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri