Manuela de la Puterea Dragostei, complet nemachiată! Uite cum arată tânăra, naturală!


Manuela de la Puterea Dragostei, complet nemachiată! Uite cum arată tânăra, naturală, exact aşa cum se trezeşte dimineaţa!


In articol:

Manuela este una dintre cele mai controversate fete care au trecut prin casa Puterea Dragostei. Frumoasa brunetă este extrem de vocală, ba mai mult, în urmă cu o lună a fost protagonista unui episod violent. Aceasta s-a bătut, la propriu, cu Roxana, sub privirile colegilor lor. Ei bine, nu mai discutăm acum despre trăsăturile ei de personalitate, ci trecem la aspectul fizic. Chiar şi cârcotaşii trebuie să admită că Manuela este extrem de sexy şi frumoasă. Ei bine, colegii noştri au fost curioşi să vadă cum arată fosta iubită a lui Alex Bobicioiu complet nemachiată, aşa că i-au lansat o provocare. Bruneta a acceptat-o fără să stea pe gânduri, iar rezultatul îl vedeţi în imagini.

Manuela de la Puterea Dragostei, complet nemachiată! Vedeta a acceptat provocarea colegilor noştri!

Manuelei i-a luat ceva timp până s-a demachiat, aceasta având pe ten, când a venit la studio, atât fond de ten cât şi blush, pudră, şi ruj, dar până la urmă am reuşit să-i vedem chipul natural.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, schimbare incredibilă de look! E greu de recunoscut acum! Video

Mai departe, prietena cea mai bună a Biancăi Comănici i-a lansat o provocare lui Mari, fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Aceasta va trebui, la rândul ei, să vină, să se demachieze în studio şi să se lase privită de toţi fanii emisiunii Puterea Dragostei.

Ce spunea Manuela despre Alex Bobicioiu?

"Mi-a plăcut de el, dar nu atunci când era în show, ci atunci când a ieșit din competiție. Nu prea aveam timp să îl urmăresc în emisiune. Acum, suntem prieteni foarte buni, dar mi-a plăcut de el, ce-i drept, fiindcă Boby este un băiat frumos și sunt o grămadă de fete care îl plac. Așa am făcut și eu. L-am cunoscut la filmările unui videoclip pentru Culiță Sterp, și din ziua aceea, am început să vorbim. Așa, am vorbit săptămâni la rând, cam…două luni apoi eu am intrat în casă. Bine, relația noastră, care a fost sau nu a fost, luați-o cum vreți, s-a cam răcit înainte de merge eu la Istanbul. Pe urmă, în Turcia, am încercat să încep o viață nouă și să fie ce o vrea Dumnezeu”, a declarat Manuela.

 Tânăra a ținut să mai precizeze ceva legat de Bobicioiu. ”M-a mai căutat la telefon, prima dată când a aflat că am fost admisă în competiție, și mi-a zis că nu mă potrivesc aici, în casă, și cel mai și cel mai bine ar fi să plec. Dar nu am ținut prea mult cont de părerea lui, și, după câte mă puteți vedea, iată-mă, încă sunt aici”, a conchis frumoasa femeie.

Citeste si: Ligi şi Andreea Pirui, apariţii uluitoare la Puterea Dragostei! Uite cum s-au îmbrăcat!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri