MAKING OF VIDEO. Cum au fost surprinși Neslihan Atagül și Engin Akyürek la sedința foto pentru serialul fenomen “Fiica Ambasadorului”, difuzat de Kanal D


MAKING OF VIDEO. Cum au fost surprinși Neslihan Atagül și Engin Akyürek la sedința foto pentru serialul fenomen “Fiica Ambasadorului”, difuzat de Kanal D

Serialul “Fiica Ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, ce a avut premiera aseară, a cucerit inimile românilor, mulți dintre ei regăsindu-se în poveștile de viață ale protagoniștilor.

Kanal D vă prezintă de această dată  imagini video în exclusivitate, de la ședința foto realizată pentru serialul “Fiica Ambasadorului”, cu actorii care dau viață personajelor atât de bine conturate.

Puteți urmări detalii inedite, consumate la această ședință foto, pornind de la pregătirea actorilor în cabina de make-up și până la expunerea vestimentației și momente în care buna dispoziție și distracția pun stăpânire pe toți cei prezenți la shooting.

Chimia dintre actori este vizibilă și în această ipostază, nu numai pe micul ecran,  se poate observa cât de bine reușesc aceștia să transmită acea stare de bine chiar și în afara platoului de filmare.

Beneficiind de toată atenția celor din echipa de producție, de la make-up artiști, fotografi, stiliști și până la personalul responsabil cu pregătirea setului pentru ședința foto, actorii s-au distrat copios, așa cum se poate observa în materialul video.

Serialul “Fiica ambasadorului” prezintă lumea plină de provocări și emoție a doi îndrăgostiți, Sancar (Engin Akyürek), fiul unui arendaș, și Nare (Neslihan Atagül), fiica unui ambasador turc. Sancar nu a părăsit niciodată satul în care s-a născut, Muğla; Nare, în schimb, este o cosmopolită care, datorită naturii profesiei tatălui, a avut ocazia să trăiască și să crească în mai multe orașe din diverse zone ale lumii.

Tânjind în permanență unul după altul, cei doi se văd doar câteva zile pe an, iar iubirea lor crește odată cu scurgerea timpului. Sancar și Nare își fac planuri de căsătorie, însă în noaptea în care își unesc destinele, Nare <dispare>. O legendă prinde viață odată cu această dispariție, unii susțînând că Nare a fost înghițită de ape, alții vehiculând ideea că tânăra ar fi fugit din țară. În mod straniu, fiica ambasadorului, care a dispărut în noaptea nunții sale, va reapare la altă nuntă, la ani distanță...

Nu ratați serialul “Fiica Ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: De ce se tem pisicile de CASTRAVEȚI

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

CITEȘTE: De ce mănâncă pisicile iarbă

CITEȘTE: De ce frământă pisicile locul cu lăbuțele

CITEȘTE: De ce pisicile simt că mor și vor să se ascundă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de marti, 178ianuarie 2022, anuntul ANM: vreme deosebit de rece!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri