„Mai bine mai târziu decât niciodată.” Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel

„Mai bine mai târziu decât niciodată.” Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel
„Mai bine mai târziu decât niciodată.” Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din anul 2018 au decis să își unească destinele și să se bucure de dragostea lor pentru tot restul vieții. Cu toate că fostul președinte al clubului Dinamo, a avut o perioadă destul de lungă în spatele gratiilor, relația lor a rămas la fel de stabilă.

În momentul actual, Cristi Borcea se bucura din plin de relația pe care o are cu mama unora dintre copiii săi, iar Valentina îi este alături atât la bine, cât și la rău și îi demonstrează în fiecare zi că iubirea adevărată este mai presus de orice bariere.

Citește și: „Suntem lipiți.” Valentina Pelinel, despre fiul său și al lui Cristi Borcea

Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea a fost înconjurat de femei o mare parte din viața lui, dar în final, a reușit să își găsească pacea alături de cea pe care o iubește, Valentina Pelinel.

Blondina i-a oferit tot ceea ce și-a dorit și este o persoană cu care se mândrește din plin. Cele mai importante aspecte au fost înțelegerea și liniștea, iar bărbatul se bucură că are un om care să îi fie alături indiferent de ceea ce se întâmplă.

În cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, fostul președinte al clubului Dinamo a menționat că cel mai important este să fii fericit și împăcat cu propria persoană. Cei doi îndrăgostiți dezbat problemele și reușesc să ajungă de fiecare data la un numitor comun.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Cel mai important este să fii fericit și să fii împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina, să mergi de drag acasă, să poți să

stai… Dau un exemplu. Eu stau câte 3-4 ore în fiecare seară pe terasă și dezbatem toate problemele, este foarte important, mai ales pentru oamenii care stau în stres, pentru că am și eu peste 2000 de oameni, am societăți, conduc, trebuie să asigur salarii, credite. Acasă trebuie să mă delimitez de tot și să găsesc starea necesară. Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o pe Valentina, mai bine mai târziu decât niciodată.
Și mi-am găsit femeia care îmi dă și liniște și putere și înțelegere, este extraordinar de pozitivă. Cea mai de încredere, cea mai frumoasă și cea mai deosebită femeie din lume.
”, i-a povestit Cristi Borcea lui Adiță.

Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel
Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel[Sursa foto: Instagram]

Omul de afaceri, despre pasiunea pe care a avut-o pentru femei

Cristina Borcea, în vârstă de 53 de ani, se declară un om împlinit, Acesta are 9 copii cu patru femei diferite și în cadrul aceluiași podcast a menționat ca în trecut, că una dintre slăbiciunile lui au fost

femeile.

„Adiță: „În trecut, e adevărat că cea mai mare slăbiciune a dumneavoastră au fost femeile?”

Cristi Borcea: „Da, normal! Nu cea mai mare slăbiciune. Ca orice bărbat. Păi ce, slăbiciunea ar trebui să fie bărbații? Femeile!”

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Adiță: „E adevărat? Știți că sunt legendele alea că dacă se uită Cristi Borcea în ochii tăi rămâi gravidă.”

Cristi Borcea: „ Au apărut, pentru că… Știi de ce au apărut? Pentru că eu în primii trei ani la pușcărie am făcut patru copii. Și gemenele când s-au născut eu eram în pușcărie. Și Gloria… e cu Alina (n.r – fetița lui cu Alina Vidican)… și Milan.”,

a fost conversația dintre cei doi.

Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel
Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul” Cristi Borcea, pregătit să îşi mărească din nou familia. Valentina Pelinel a vorbit despre al patrulea copil.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Învățăm cum să fim unul lângă altul.” Ce se întâmplă în căsnicia Alinei Vidican

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies