„Mai bine mai târziu decât niciodată.” Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel

„Mai bine mai târziu decât niciodată.” Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel
„Mai bine mai târziu decât niciodată.” Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din anul 2018 au decis să își unească destinele și să se bucure de dragostea lor pentru tot restul vieții. Cu toate că fostul președinte al clubului Dinamo, a avut o perioadă destul de lungă în spatele gratiilor, relația lor a rămas la fel de stabilă.

În momentul actual, Cristi Borcea se bucura din plin de relația pe care o are cu mama unora dintre copiii săi, iar Valentina îi este alături atât la bine, cât și la rău și îi demonstrează în fiecare zi că iubirea adevărată este mai presus de orice bariere.

Citește și: „Suntem lipiți.” Valentina Pelinel, despre fiul său și al lui Cristi Borcea

Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea a fost înconjurat de femei o mare parte din viața lui, dar în final, a reușit să își găsească pacea alături de cea pe care o iubește, Valentina Pelinel.

Blondina i-a oferit tot ceea ce și-a dorit și este o persoană cu care se mândrește din plin. Cele mai importante aspecte au fost înțelegerea și liniștea, iar bărbatul se bucură că are un om care să îi fie alături indiferent de ceea ce se întâmplă.

În cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, fostul președinte al clubului Dinamo a menționat că cel mai important este să fii fericit și împăcat cu propria persoană. Cei doi îndrăgostiți dezbat problemele și reușesc să ajungă de fiecare data la un numitor comun.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

„Cel mai important este să fii fericit și să fii împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina, să mergi de drag acasă, să poți să stai…

Dau un exemplu. Eu stau câte 3-4 ore în fiecare seară pe terasă și dezbatem toate problemele, este foarte important, mai ales pentru oamenii care stau în stres, pentru că am și eu peste 2000 de oameni, am societăți, conduc, trebuie să asigur salarii, credite. Acasă trebuie să mă delimitez de tot și să găsesc starea necesară. Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o pe Valentina, mai bine mai târziu decât niciodată.
Și mi-am găsit femeia care îmi dă și liniște și putere și înțelegere, este extraordinar de pozitivă. Cea mai de încredere, cea mai frumoasă și cea mai deosebită femeie din lume.
”, i-a povestit Cristi Borcea lui Adiță.

Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel
Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel[Sursa foto: Instagram]

Omul de afaceri, despre pasiunea pe care a avut-o pentru femei

Cristina Borcea, în vârstă de 53 de ani, se declară un om împlinit, Acesta are 9 copii cu patru femei diferite și în cadrul aceluiași podcast a menționat ca în trecut, că una dintre slăbiciunile lui au fost

femeile.

„Adiță: „În trecut, e adevărat că cea mai mare slăbiciune a dumneavoastră au fost femeile?”

Cristi Borcea: „Da, normal! Nu cea mai mare slăbiciune. Ca orice bărbat. Păi ce, slăbiciunea ar trebui să fie bărbații? Femeile!”

Citește și: Cum a aflat Anca Molnar că are cancer. Semnul pe care make-up artistul l-a ignorat mult timp: "Acuza tot mai des dureri infernale de..."- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Adiță: „E adevărat? Știți că sunt legendele alea că dacă se uită Cristi Borcea în ochii tăi rămâi gravidă.”

Cristi Borcea: „ Au apărut, pentru că… Știi de ce au apărut? Pentru că eu în primii trei ani la pușcărie am făcut patru copii. Și gemenele când s-au născut eu eram în pușcărie. Și Gloria… e cu Alina (n.r – fetița lui cu Alina Vidican)… și Milan.”,

a fost conversația dintre cei doi.

Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel
Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul” Cristi Borcea, pregătit să îşi mărească din nou familia. Valentina Pelinel a vorbit despre al patrulea copil.Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

„Învățăm cum să fim unul lângă altul.” Ce se întâmplă în căsnicia Alinei Vidican

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Inna cucerește din nou internetul cu imagini incendiare din vacanță: ”Încrederea ta neînfricată te face cu adevărat sexy”

Cum a reușit Karmen Minune să treacă peste momentul în care mama sa a fost la un pas să-și piardă viața: „Am zis că nu o las indiferent de situație. Nu mă interesează nimic, vreau să o văd bine.”

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies