Madonna și Ahlamalik Williams s-au despărțit după patru ani: „Când cineva nu este potrivit pentru tine”

Madonna
Madonna si iubitul

Madonna și Ahlamalik Williams au fost împreună timp de patru ani, însă au decis să o ia pe drumuri diferite.

Despărțirea momentului în showbiz! Madonna și Ahlamalik Williams s-au despărțit, după o relație de patru ani. Vestea a fost confirmată chiar de către celebra artistă, care a postat un mesaj pe conturile sale de socializare.

Madonna și Ahlamalik Williams s-au cunoscut în anul 2015, iar de patru ani formau unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz, în ciuda diferenței de vârstă. Madonna va împlini anul acesta 64 de ani, în timp ce Ahlamalik Williams are doar 28 de ani.

Madonna a confirmat despărțirea de dansator pe pagina sa de Instagram: „Karma a spus: când cineva din viața ta nu este potrivit pentru tine… Dumnezeu îl va folosi în mod continuu pentru a te răni până când vei deveni suficient de puternic pentru a-l lăsa să plece”.

Citeste si: VIDEO Madonna și-a arătat posteriorul în direct la tv! Cum a reacționat prezentatorul

Zvonurile despre despărțire au început să apară încă din timpul carantinei și nu au fost multe persoane care au văzut cu ochi buni această relație, mai ales că există o diferență de vârstă considerabilă între cei doi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Madonna
Madonna iubit[Sursa foto: Instagram]

O sursă apropiată cuplului a dezvăluit pentru The Sun că Madonna a decis să se concentreze mai mult pe viața socială și a petrecut timpul în compania familiei și a prietenilor.

Citeste si: "A murit Madonna!" Stirea care a înconjurat intreaga planetă

„Ea are un program încărcat, lucrând la viitorul ei film biopic, la piese noi și având grijă de familia ei. Lucrurile cu Ahlamalik s-au întâmplat de ceva vreme. Există multă dragoste, dar deocamdată au decis să se despartă”, a adăugat sursa.

Madonna
Madonna s-a despartit de iubit[Sursa foto: Instagram]

Madonna și Ahlamalik Williams au rămas în relații bune

De asemenea, aceasta a fost văzută deja în compania altui bărbat, semn că nu vrea să petreacă prea mult timp suferind. În plus, Ahlamalik s-a mutat deja din casa vedetei, dar au rămas prieteni buni.

„Ei sunt încă în relații bune. Nu există sentimente dure, dar sunt în locuri diferite în viața lor. Au petrecut luni de zile împreună în turneu și în izolare, dar acum el s-a mutat din casa ei”, a mai declarat o sursă pentru The Sun.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Vedete care au cheltuit averi pentru a-și asigura părți ale corpurilor lor! Tom Jones, 7 milioane pentru părul de pe piept!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Madonna și Beatrice Rancea – întâlnirea divelor, la începuturi de carieră artistică! Ce spune juratul de la „Îmi place dansul” despre cea mai avangardistă cântăreața a lumii?

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies