Mădălina și George au ajuns la un pas de despărțire! "Ce pot să fac eu, dacă tu nu vrei?!"


Puterea Dragostei 21 februarie - Mădălina și George au început să aibă probleme în paradis! Ce se întâmplă între ei.


In articol:

O nouă ediție a emisiuni Puterea Dragostei a adus în față publicului un moment ce poate întrista orice fan al cuplului Mădălina & George. Cum aceștia trăiesc o frumoasă proveste de dragoste de câteva luni pe meleagurile Turciei, se pare că au apărut problemele în paradis.

Cearta celor doi a pornit după ce George i-a cerut de nenumărate ori Mădălinei să încerce să se schimbe din anumite puncte de vedere. Să lucreze cu ea, pentru a nu se mai supăra pentru tot ceea ce se întâmplă în casă. Cum intrigile și scandalul sunt la ordinea zilei în casă, Mădălina a avut o criză de nervi și a început o ceartă cu George.

Puterea Dragostei 21 februarie- Telespectatorii au urmărit o ceartă a unui cuplu ce părea perfect în casă: Mădălina și George!

Puterea dragostei azi ora 17 - Puterea dragostei azi ora 11 - Puterea dragostei azi - Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 21 februarie
Madalina ridica tonul la George[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Puterea Dragostei, zguduită de un nou scandal: „Am niște poze și conversații..."

George: “Trebuie să înțelegi asta. Dar tu nu vrei! Ce pot să fac eu, dacă tu nu vrei?! Tu nu vrei să înțelegi.”

Mădălina: “Continui?! Este vorba că nu vreau?! Vorba este că asta sunt! Nu am zis că nu pot, am zis doar că asta sunt! Auzi?! Tu, te-ai schimbat? Vin și îți mai spun altceva atunci… ți se pare că toți suntem la fel? Toți avem același caracter? Eu nu pot să fiu ca tine!”, a încheiat Mădălina plină de furie.

Puterea dragostei azi ora 17 - Puterea dragostei azi ora 11 - Puterea dragostei azi - Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 21 februarie
George, socat in cearta cu Madalina[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Bianca Comănici, adevărul despre relația secretă cu Iancu Sterp! Bruneta a făcut mărturisiri neașteptate!

George i-a răspuns Mădălinei: “Nu ai cum să fii așa! Nu poți să îmi spui tu mie că n-ai cum să te schimbi. Nu este posibil așa ceva… Nu m-am schimbat eu?! Ascultă tu la mine… Tu vezi că eu am pretenții de la altcineva? Tu nu trebuie să fii că mine! Tu trebuie să nu mai ai așteptări, dar ca să nu mai ai aceste așteptări trebuie să ajungi să deschizi ochii! Ochi pe care tu nu vrei să ii deschizi!”, a comentat George în timp ce se răstea la Mădălina.

Cei doi nu au avut o zi prea fericită în cuplu și discuțiile și problemele care par a fi aprinse și “mocnite” de ceva timp acum ies la suprafață.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Fructele perfecte pentru tenul gras. Care sunt cele mai bune soluții pentru o piele strălucitoare

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Cum ne îmbrăcăm în funcție de zodii

CITEȘTE: Cine este ADINA HALAS. Ce nume are în buletin, concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Ce înseamnă când te mănâncă limba

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

CITEȘTE: Cum hidratezi tenul gras. Soluții la îndemâna oricui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri