Mădălin Ionescu răspunde celor care se întreabă de unde au bani pentru vacanțe. Cristina Șișcanu a ridicat semne de întrebare: „Ne întoarcem 4?”

Mădălin Ionescu răspunde celor care se întreabă de unde au bani pentru vacanțe. Cristina Șișcanu a ridicat semne de întrebare: „Ne întoarcem 4?”
Mădălin Ionescu răspunde celor care se întreabă de unde au bani pentru vacanțe. Cristina Șișcanu a ridicat semne de întrebare: „Ne întoarcem 4?”

Mădălin Ionescu a răspuns comentariilor răutăcioase din mediul online în care era întrebat de unde are bani pentru vacanțe.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au plecat într-o vacanță în Italia, unde se bucură de momente frumoase împreună.

Ce mesaje a primit Mădălin Ionescu în vacanța alături de soție

Citește și: Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru micul dejun din vacanța în Italia. „Afară este ploaie și nu am cum să ies așa.”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au izbucnit în râs atunci când au văzut de ce au parte în vacanța din Italia: „Am pus și hainele la uscat după ce le-am spălat.”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Mădălin Ionescu a ținut să le dea peste cap cârcotașilor care îi întreabă de unde au bani pentru a pleca în vacanțe, iar acesta nu a ezitat să răspundă că își pun bani deoparte din timpul anului. 

„De unde aveți voi, măi, bani să mergeți în vacanță?” Nu știu. Orice cuplu mediu din România pleacă în niște vacanțe pe an. Banii pe care îi punem deoparte mergem cu ei în vacanță, nu știu dacă este vreo filosofie deșteaptă sau nu, dar așa ne place nouă. Eu nu prea dau banii pe haine.”, a spus Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu a postat un videoclip în care făcea glume alături de soțul ei, deoarece s-ar vedea câteva kilograme în plus în jurul abdomenului, luate în timpul acestei vacanțe, mai ales că

pastele din Italia nu se compară cu nimic. Aceștia au făcut glume chiar și pe faptul că ar putea să se întoarcă mai mulți acasă.   „Ne întoarcem 4? Oricum este ceva rău. Paste. Uită-te și tu, cu mâna pe burtică.”, a adăugat Cristina Șișcanu.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Cum s-a afișat Cristina Șișcanu la micul dejun din vacanță

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Cristina Șișcanu a ales să facă un videoclip din liftul hotelului unde este cazată, în care să arate ținuta pe care a ales-o la micul dejun, chiar dacă nu poate ieși cu ea din cauza vremii. Un sacou alb, împreună cu o fustă tip creion tot albă, alături de o cămașă s-au combinat perfect în dimineața de vacanță.

Soțul ei nu a vrut să coboare, așa că s-a bucurat singură de priveliște și a admirat ploaia. „Astăzi am încercat o altă ținută, dar doar pentru micul dejun, pentru că afară este ploaie și nu am cum să ies așa. Ați văzut cum e afară, plouă încontinuu, este ceva... Stau puțin și mă odihnesc, Mădălin nu vrea să coboare la micul dejun. Am mâncat și eu puțin și gata.”,
a povestit Cristina Șișcanu.

 



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au izbucnit în râs atunci când au văzut de ce au parte în vacanța din Italia: „Am pus și hainele la uscat după ce le-am spălat.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies