Mădălin Ionescu: ”De ce vă spun că nu mi-e teamă de COVID-19?" Tatăl lui Mădălin Ionescu a luat o răceală și a făcut atac cerebral!


Tatăl lui Mădălin Ionescu a suferit un atac cerebral, în urmă cu un an și jumătate, însp totul a nceput cu o banală răceală.


In articol:

Mădălin Ionescu a făcut o dezvăluire teribilă, în contextul panicii generate de pandemia COVID-19. Omul de televiziune a mărturisit că în urmă cu un an și jumătate, tatăl lui a luat o răceală, după care făcut pneumonie și apoi a urmat un atac cerebral. ”De atunci, tata nu mai e la fel”, a povestit Mădălin Ionescu într-un live pe contul lui de socializare.

”De ce vă spun că nu mi-e teamă de COVID-19? Pentru cu în urmă cu un an și jumătate, tatăl meu a răcit. A făcut o răceală destul de serioasă, puternică, românească, autentică! A contactat unul dintre virușii clasici, de pe aici de la noi, din spațiul mioritic. A dat în pneumonie și apoi a făcut accident cerebral. De atunci, tatăl meu nu mai este la fel cum era... Practic, tata este de peste un an și jumătate într-o situație extrem de delicată cu toate eforturile pe care le-am făcut atunci și care au dus la salvarea vieții lui, el nu mai e ce-a fost. Și totul de la o răceală care nu era COVID-19”, a mărturisit Mădălin Ionescu. 

Mădălin Ionescu: ”Răcelile ucid bătrâni de când lumea”

Jurnalistul explică și de ce nu se teme de coronavirus. El spune că nu era nevoie de apariția unui virus nou să aflăm că bătrânii pot muri sau se pot îmbolnăvi foarte grav de la un siplu virus.

”Nu trebuia să apară acest nou tip de răceală să știm că după 75 de ani orice răcelă mai serioasă le poate fi fatală bătrânilor pentru că apar bolile degenarative, ei oricum au sistemul imunitar foarte scăzut. Nu era nevoie să aflăm că există o răceală teribilă ca să știm că bătrânii pot muri de la răceli mai serioase. Asta e de când lumea. 

Citeste si: Cristina Șișcanu, declarații neașteptate la Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu dorm cu soțul"

Citeste si: Mădălin Ionescu critică măsurile luate de autoritățile române împotriva coronavirusului: „Monitorizarea e superficială, iar carantina cât se poate de lejeră”

Citeste si: Cristina Șișcanu, observație la adresa soacrei: "Mă irită subiectele astea despre mâncare"

Așadar, să nu exagerăm proporiile acestui virus. Ce se întâmplă în Italia e practic similar cu ce putea să i se întâmple tatălui meu, în urmă cu un an și jumătate. Media deceselor din Italia e de peste 80 de ani”, a mai mărturisit Mădălin Ionescu într-un live pe contul lui de socializare.


Citește și:

Horoscop zilnic joi, 24 septembrie 2020. Nativii zodiei Taur nu trebuie să facă schimbări pe plan profesional!

Catalin Botezatu, premiat pentru “Excelenta in moda”

Stirile Kanal D, lider absolut de audienta. Programul TV a inregistrat o cota de piata de peste 21% pe targetul Comercial

Biserica pictată de Arsenie Boca, de la 30 km distanţă de Bucureşti. Controversa din jurul lăcaşului de cult de la Drăgănescu

George Burcea, atac la Andreea Bălan: „A fost prinsă cu alt bărbat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, joi 24 septembrie 2020. Leii fac pace cu trecutul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri