Machiaj-păun! Cele mai tari ponturi pentru realizarea lui!


Machiaj-păun! Cele mai tari ponturi de la specialişti, pentru realizarea lui!


In articol:

Ela Crăciun a adoptat un machiaj cu totul nou, denumit machiaj-păun, una din tehnicile cele mai în vogă în acest an.

Procedura este inspirată de coloristica exotică a penelor de păun și oferă un look glam care atrage toate privirile. Vedeta și-a surprins fanii postând pe paginile de socializare fotografii în care poartă acest nou tip de machiaj, primind o avalanșă de întrebări referitoare la tehnica prin care acesta a fost realizat.

Prezentatoarea TV a apelat la make-up artistul său, Elena Ciftici, pentru a obține informațiile utile și explică în continuare ce trebuie să faci pentru a obține un machiaj atât de spectaculos, care este în tendințe în prezent.

Citeste si: VIDEO! Lygia Alexandrescu, secretele unui grătar care te păstrează în formă! Ce trebuie să mănânci?

Machiaj-păun! Cele mai tari ponturi!  "Dacă vrem să facem adâncimile machiajului, care dau intensitate și expresivitate, punem farduri mate, în pliu sau colțurile exterioare ale ochiului" 

“Este o tehnică nouă în care se folosesc fie rujurile mate care se difuzează ușor, fie tinturile speciale.

Acestea ajută să fie un  machiaj mult mai rezistent și mult mai intens. Tintul este un produs cremos care poartă rol de bază de machiaj, sau este parte de conturare cremoasă pe față.

Se aplică acest tint pe o pleoapă curată, fără anticearcăn sau fond de ten, se difuzează cu o pensulă de blending, după care se aplică fie pigmenți, fie fard, și se difuzează cu o pensulă de blending.

Trebuie să ținem cont de zonele de lumină și de cele de adâncime.

Zonă de lumină este arcada, colțul interior și pleoapa superioară, acolo unde punem farduri sidefate. Dacă vrem să facem adâncimile machiajului, care dau intensitate și expresivitate, punem farduri mate, în pliu sau colțurile exterioare ale ochiului.

Machiaj-păun! Cele mai tari ponturi! "Vom folosi un gel eyeliner sau baza cremoasă, ușor lipicioasă și pe care se aplică pigmentul" 

Difuzăm foarte bine, apoi aplicăm acel tint și pe pleoapa inferioară. Începem din colțul exterior, îl difuzăm foarte bine înspre interior, după care tintul se usucă cu farduri, aceleași folosite și pe pleoapă, doar că acum la baza genelor respectăm regula de a păstra intensitatea maximă. Se aplică apoi rimel pentru cel mai bun machiaj-păun.

Citeste si: Laminarea sprâncenelor. Cum îți laminezi sprâncenele ACASĂ? Sfaturi de la specialistul kfetele.ro, Carmen Sveduneac

De reținut că pigmenții nu se pot aplica pe orice fel de bază, precum cea clasică, pentru că nu se vor lipi și vor cădea pe obraz. De această dată vom folosi un gel eyeliner sau baza cremoasă, ușor lipicioasă și pe care se aplică pigmentul. În funcție de culoare pigmentului, vom difuza exteriorul machiajului în diferite farduri, dar să fie intermediare, fie mai deschise de culoarea pigmentului, fie în contrast. La Ela pe pleoapă am folosit pigment albastru aplicat pe gel eyeliner negru, iar în pliu am venit cu mov. Culorile s-au întrepătruns foarte frumos, având o difuzare clară, iar astfel am obţinut un machiaj-păun perfect”, explică Elena Ciftici.


Abonează-te pe

Citește și:

O formulă pentru relaţii durabile. Crezi ca o cunosti?

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Simptome ale unui mariaj sortit divorţului

21 SEPETEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi, 21 septembrie 2021. O zodie are mare nevoie de odihnă!

Vremea de luni, 20 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri