„Mă mândresc.” Vlăduța Lupău, moment de sinceritate. Ce a spus artista despre operațiile estetice

„Mă mândresc.” Vlăduța Lupău, moment de sinceritate. Ce a spus artista despre operațiile estetice
„Mă mândresc.” Vlăduța Lupău, moment de sinceritate. Ce a spus artista despre operațiile estetice

Vlăduța Lupău se poate numi o femeie împlinită, deoarece iubește și este iubită și împreună cu partenerul său de viață are un băiețel pe care îl prețuiește din tot sufletul.

În ultima vreme, artista a primit mai multe acuzații în presă, în legătură cu operațiile estetice la care ar fi apelat pentru a arăta mult mai bine.

Citește și: Soacra Vlăduței Lupău o ajută foarte mult cu micuțul Iair

Vlăduța Lupău, moment de sinceritate

Vlăduței Lupău nu îi place situația în care este pusă, și anume faptul că în presă se vehiculează că ar fi apelat la mai multe operații estetice.

Ea a menționat că nu a fost nevoită niciodată să apeleze la bisturiu, iar în momentul actual învață să lucreze cu ea și nu mai bagă în seamă comentariile răutăcioase.

„Da, văd și eu mereu ce se scrie despre mine și ce se comentează. Încă învăț să lucrez cu mine și să nu mai bag în seamă! Nu am nicio operație estetică la față, că despre asta s-a scris.

Am purtat aparat dentar și mi-am aranjat dinții… Încă nu sunt perfecți, iar cine ar fi mai atent ar putea observa faptul că am arcada cumva strâmbă și am lipsă un canin, așa, ca să știe toți care mă cred așa operată și perfectă”, a mai menționat artista.

Vedeta a mai adăugat că în momentul în care presa a scris aceste lucruri, s-a atașat o poză cu ea de pe vremea când avea 14 ani și consideră că este normal ca la acea vârstă să arate ca un copil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Iar faptul că, atunci când s-au scris aceste lucruri, s-a postat o poză de când aveam 14 ani, e firesc că un copil la 14 ani nu arată ca la 31. Și nu e corect ca jurnalist să pui o poză cu mine de la 14 ani și una de la 31 în care eram super machiată.

Tot ceea ce fac, odată la câtva timp, este să îmi corectez buza superioară! Ceea ce nu se numește operație estetică!”,
  a mai spus ea, în cadrul aceluiași interviu.

 Ce a spus artista despre operațiile estetice
Ce a spus artista despre operațiile estetice[Sursa foto: Instagram]

Vlăduța Lupău, despre kilogramele în plus

Artista a menționat că se mândrește cu faptul că nu a rămas cu multe kilograme după ce a născut și că a reușit să le dea jos rapid.

„Într-adevăr, mă mândresc cu faptul că nu am rămas cu multe kilograme în plus, dar pot să spun că am și avut noroc, cred, cu genetica. Am pus 12 kilograme în sarcină, iar primele 8 le-am dat jos în primele zile, până am ajuns acasă”,   a spus cântăreața, potrivit viva.ro

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

Vlăduța Lupău nu a ținut niciodată regim, deoarece a fost slabă mereu și nu exagerează, atunci când vine vorba de mâncare.

„Nu sunt nevoită, și n-am fost niciodată să țin dietă și regim, pentru că mereu am fost slabă și nici nu exagerez cu mâncarea. Adică cred că apuc să mănânc de două ori pe zi, iar în zilele în care cânt depun mult efort și organismul îmi cere doar apă.

Deci asta e dieta… Cânt!”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

 Ce a spus artista despre operațiile estetice
Ce a spus artista despre operațiile estetice[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Nici nu mai semeni cu tine...” Vlăduța Lupău, reacții dure din partea fanilor, din cauza intervențiilor estetice



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

“Acolo e circul adevărat.” Vlăduța Lupău, mesaj agresiv după ce Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au anunțat că divorțează

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

“Îmi cam bate inima.” Alina Eremia, apariție cu burtica la vedere în mediul online

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies