„Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească.” Ce mesaj a transmis Irina Rimes, după ce un fan i-a luat apărarea în fața lui Theo Rose

„Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească.” Ce mesaj a transmis Irina Rimes, după ce un fan i-a luat apărarea în fața lui Theo Rose
„Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească.” Ce mesaj a transmis Irina Rimes, după ce un fan i-a luat apărarea în fața lui Theo Rose

Schimbul de replici dintre Theo Rose și Irina Rimes a pornit o adevărată vâlvă în mediul online. După ce vedeta nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi la TV, oamenii de acasă i-au adresat Irinei Rimes comentarii destul de dure.

Fanii celor două talentate cântărețe s-au angajat într-un aprig război pe platformele de socializare, dar Irina Rimes a ales să intervină și să îi îndemne să înceteze cu aceste răutăți.

Citește și: „Mi-am imaginat că fac cancer.” Theo Rose a vorbit despre afecțiunea cu care s-a luptat o perioadă lungă de timp. Ce i s-a întâmplat artistei

Ce mesaj a transmis Irina Rimes, după ce un fan i-a luat apărarea în fața lui Theo Rose
Ce mesaj a transmis Irina Rimes, după ce un fan i-a luat apărarea în fața lui Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu are acest drept Irina Rimes. Theo Rose este o solistă foarte bună!” Ioniță de la Clejani intervine în scandalul momentului dintre Theo Rose și Irina Rimes!

Ce mesaj a transmis Irina Rimes, după ce un fan i-a luat apărarea în fața lui Theo Rose

Sursa principală a conflictului online a fost un schimb de cuvinte apărut în cadrul unui concurs de talente televizat, unde Irina Rimes și Theo Rose făceau parte din juriu.

În timpul acelei discuții, Irina Rimes și-a exprimat opiniile despre stilul muzical abordat de Theo Rose, ceea ce a dus la reacții puternice din partea acesteia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De la acea discuție, Irina Rimes a fost supusă unor critici și reproșuri, nu doar din partea susținătorilor lui Theo, ci și din partea altor artiști care și-au exprimat punctul de vedere.

Conflictul a devenit subiect de discuție intens pe platformele de socializare, polarizând comunitatea de fani a celor două artiste.

Într-una dintre postările lui Theo Rose, un internaut a făcut o declarație controversată, susținând că Irina Rimes îi este superioră lui Theo Rose în domeniul muzicii. Acest comentariu a stârnit o replică promptă din partea Irinei Rimes, care a ales să transmită un mesaj public pentru a-și exprima punctul de vedere.

„Nu este o competiție. Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească. Mulțumesc dacă înțelegeți asta. Este ușor să stârnești ură între oameni, mai ales pe SM(n.r. Social Media), dar eu tot timpul m-am pronunțat împotriva hate-ului, indiferent de motiv”, a fost răspunsul pe care Irina Rimes i l-a dat fanului ei, la postarea făcută de Theo Rose pe Instagram.

Motivul pentru care Theo Rose a izbucnit în lacrimi

Theo Rose a explicat că reacția sa nu a fost din cauza Irinei, ci dintr-un context diferit, unde cuvintele rostite pot fi interpretate greșit. Acestea au fost exprimate după ore întregi de filmare, când discuțiile devin spontane și pot fi interpretate.

Artista a subliniat că în cadrul echipei lor de jurați, verifică mereu ce spun pentru a evita orice neînțelegeri sau conflicte.

Chiar dacă se întâmplă să facă observații critice sau comentarii, scopul lor este de a forma echipe puternice.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Vorbesc acum pentru cei care sunt la curent cu situația, eu n-am plâns din cauza Irinei. Ce vedeți voi acolo e o frântură, după ore întregi de filmare ne mai ia gura pe dinainte și spunem lucruri. Mie și despre mine mi se par unele lucruri pe care le spun pot părea într-un fel. Dar să știți că noi între noi tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți un rahat pe gură atunci când vrei să combini un concurent să vină în echipa ta să zici ceva care să nu-i pice bine unui alt antrenor, dar tot timpul am verificat. Niciodată nu am plecat supărați, că nu e despre asta și m-a surprins că s-a creat asta. Eu n-am plâns din cauza Irinei și ați văzut că ea la final a venit la mine să verifice și i-am spus că na, că s-au adunat și la mine niște frustrări, sunt niște lucruri care mă dor și pe mine și dacă m-ai atins acolo dau o lacrimă. N-am intenționat să plâng. M-a emoționat și îmbrățișarea lui Pavel, că ei toți știu, noi asta facem cât stăm cu spatele la scenă, ne povestim, ne legăm de tot felul de subiecte, dar pot să vă garantez că nu s-a întâmplat nimic din răutate, mie îmi place de Irina, ei îi place de mine”, a povestit Theo Rose, într-un filmuleț postat pe Instagram.

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Nu are acest drept Irina Rimes. Theo Rose este o solistă foarte bună!” Ioniță de la Clejani intervine în scandalul momentului dintre Theo Rose și Irina Rimes!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies