„Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească.” Ce mesaj a transmis Irina Rimes, după ce un fan i-a luat apărarea în fața lui Theo Rose

„Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească.” Ce mesaj a transmis Irina Rimes, după ce un fan i-a luat apărarea în fața lui Theo Rose
„Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească.” Ce mesaj a transmis Irina Rimes, după ce un fan i-a luat apărarea în fața lui Theo Rose

Schimbul de replici dintre Theo Rose și Irina Rimes a pornit o adevărată vâlvă în mediul online. După ce vedeta nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi la TV, oamenii de acasă i-au adresat Irinei Rimes comentarii destul de dure.

Fanii celor două talentate cântărețe s-au angajat într-un aprig război pe platformele de socializare, dar Irina Rimes a ales să intervină și să îi îndemne să înceteze cu aceste răutăți.

Citește și: „Mi-am imaginat că fac cancer.” Theo Rose a vorbit despre afecțiunea cu care s-a luptat o perioadă lungă de timp. Ce i s-a întâmplat artistei

Ce mesaj a transmis Irina Rimes, după ce un fan i-a luat apărarea în fața lui Theo Rose
Ce mesaj a transmis Irina Rimes, după ce un fan i-a luat apărarea în fața lui Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu are acest drept Irina Rimes. Theo Rose este o solistă foarte bună!” Ioniță de la Clejani intervine în scandalul momentului dintre Theo Rose și Irina Rimes!

Ce mesaj a transmis Irina Rimes, după ce un fan i-a luat apărarea în fața lui Theo Rose

Sursa principală a conflictului online a fost un schimb de cuvinte apărut în cadrul unui concurs de talente televizat, unde Irina Rimes și Theo Rose făceau parte din juriu.

În timpul acelei discuții, Irina Rimes și-a exprimat opiniile despre stilul muzical abordat de Theo Rose, ceea ce a dus la reacții puternice din partea acesteia.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De la acea discuție, Irina Rimes a fost supusă unor critici și reproșuri, nu doar din partea susținătorilor lui Theo, ci și din partea altor artiști care și-au exprimat punctul de vedere.

Conflictul a devenit subiect de discuție intens pe platformele de socializare, polarizând comunitatea de fani a celor două artiste.

Într-una dintre postările lui Theo Rose, un internaut a făcut o declarație controversată, susținând că Irina Rimes îi este superioră lui Theo Rose în domeniul muzicii. Acest comentariu a stârnit o replică promptă din partea Irinei Rimes, care a ales să transmită un mesaj public pentru a-și exprima punctul de vedere.

„Nu este o competiție. Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească. Mulțumesc dacă înțelegeți asta. Este ușor să stârnești ură între oameni, mai ales pe SM(n.r. Social Media), dar eu tot timpul m-am pronunțat împotriva hate-ului, indiferent de motiv”, a fost răspunsul pe care Irina Rimes i l-a dat fanului ei, la postarea făcută de Theo Rose pe Instagram.

Motivul pentru care Theo Rose a izbucnit în lacrimi

Theo Rose a explicat că reacția sa nu a fost din cauza Irinei, ci dintr-un context diferit, unde cuvintele rostite pot fi interpretate greșit. Acestea au fost exprimate după ore întregi de filmare, când discuțiile devin spontane și pot fi interpretate.

Artista a subliniat că în cadrul echipei lor de jurați, verifică mereu ce spun pentru a evita orice neînțelegeri sau conflicte.

Chiar dacă se întâmplă să facă observații critice sau comentarii, scopul lor este de a forma echipe puternice.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

„Vorbesc acum pentru cei care sunt la curent cu situația, eu n-am plâns din cauza Irinei. Ce vedeți voi acolo e o frântură, după ore întregi de filmare ne mai ia gura pe dinainte și spunem lucruri. Mie și despre mine mi se par unele lucruri pe care le spun pot părea într-un fel. Dar să știți că noi între noi tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți un rahat pe gură atunci când vrei să combini un concurent să vină în echipa ta să zici ceva care să nu-i pice bine unui alt antrenor, dar tot timpul am verificat. Niciodată nu am plecat supărați, că nu e despre asta și m-a surprins că s-a creat asta. Eu n-am plâns din cauza Irinei și ați văzut că ea la final a venit la mine să verifice și i-am spus că na, că s-au adunat și la mine niște frustrări, sunt niște lucruri care mă dor și pe mine și dacă m-ai atins acolo dau o lacrimă. N-am intenționat să plâng. M-a emoționat și îmbrățișarea lui Pavel, că ei toți știu, noi asta facem cât stăm cu spatele la scenă, ne povestim, ne legăm de tot felul de subiecte, dar pot să vă garantez că nu s-a întâmplat nimic din răutate, mie îmi place de Irina, ei îi place de mine”, a povestit Theo Rose, într-un filmuleț postat pe Instagram.

 

 Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

„Nu are acest drept Irina Rimes. Theo Rose este o solistă foarte bună!” Ioniță de la Clejani intervine în scandalul momentului dintre Theo Rose și Irina Rimes!

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Sfatul zilei din 20 iunie 2024. O zodie are multă energie

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies