„Mă așez și încep să vorbesc cu el!” Andreea Antonescu a făcut mărturisiri emoționante despre moartea tatălui ei!

„Mă așez și încep să vorbesc cu el!” Andreea Antonescu a făcut mărturisiri emoționante despre moartea tatălui ei!
„Mă așez și încep să vorbesc cu el!” Andreea Antonescu a făcut mărturisiri emoționante despre moartea tatălui ei!

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, bucurându-se de o vizibilitate publică de zeci de ani.

De-a lungul timpului, ea s-a prezentat în fața fanilor săi așa cum este, fără măști: fericită, tristă, cu frici, cu bucurii, cu lecții și cu speranțe.

Citește și: „Niște așa-ziși admiratori, l-au convins să bea câteva pahare de vin.” Care a fost motivul decesului regretatului Aurelian Andreescu. Marele artist ar fi împlinit vârsta de 81 de ani

Andreea Antonescu, copleșită de moartea tatălui ei

Despre toate acestea, Andreea Antonescu a discutat recent într-un podcast al lui Nasrin Ameri. Într-o atmosferă plină de tristețe, ea s-a reîntors în timp și a mărturisit ce lecție importantă i-a oferit tatăl ei, chiar și după moartea sa.

De fapt, moartea tatălui, afirmă cântăreața, i-a oferit învățăminte prețioase despre viață, însă a acceptat cu dificultate că a trebuit să sufere o astfel de pierdere pentru a realiza ce este cu adevărat important.

Chiar dacă duce o viață pe care mulți o invidiază, Andreea Antonescu mărturisește că de când nu mai are tatăl lângă ea, a învățat că totul este trecător: banii, celebritatea, bucuria, stresul sau tristețea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Andreea Antonescu a vorbit despre tatăl ei
Andreea Antonescu a vorbit despre tatăl ei[Sursa foto: Facebook]

Ce a mai spus Andreea Antonescu despre tatăl său

De aceea, atunci când vizitează mormântul său în ziua în care s-a născut și în ziua în care a murit, mereu îi aduce mulțumiri pentru că i-a revelat ce are cu adevărat importanță în viață: prețuirea timpului și trăirea fiecărui moment prezent

Vedeta afirmă că cele două aspecte menționate mai sus sunt tot ceea ce deține omul, iar acesta ar trebui să fie conștient de trecerea lor și de faptul că nu are control asupra lor.

Ea subliniază că viața se desfășoară în prezent, că este momentul prezent cel care contează și că nu putem ști cât de mult timp ne va mai rămâne și cum va arăta viitorul. Prin urmare, trăirea în umbră supărărilor sau în așteptarea unui viitor incert nu face altceva decât să deterioreze prezentul și să contamineze sufletul și mintea noastră, așa cum afirmă artista.

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

„O altă lecție pe care am învățat-o și pe care încă o învăț e momentul în care ajung la tatăl meu la mormânt și mă așez acolo și încep să vorbesc cu el. De fiecare dată, în 2 iulie, ziua în care el a murit și în 16 februarie, când ar fi fost ziua lui de naștere, eu sunt acolo. Acolo realizez pentru ce atâta răutate, atâtea energii negative, atâtea încrâncenări, atâtea orgolii, atâtea răutăți, atâtea supărări, atâtea frustrări...

Pentru ce? Că uite unde ajungem. Pentru simplul motiv că avem timp. Adică avem, dar nu știm cât și din păcate nu-l fructificăm. Din păcate, stăm și ne agățăm de niște chestii, suntem supărați că nu ne-a ieșit aia și n-am făcut aia. Viața nu-i despre asta, e despre momentele astea pe care noi le trăim și cărora nu le mai dăm valoare”, a spus Andreea Antonescu, în podcast-ul lui Nasrin Ameri.

Andreea Antonescu a vorbit despre tatăl ei
Andreea Antonescu a vorbit despre tatăl ei[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Felicitări.” Andreea Bălan și Jador au mers împreună în Belgia. Cum au reacționat internauții

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies