“M-am gândit și de o parte și de alta!” Mama Geta, mesajul transmis înainte ca Culiță Sterp să scape din arest


Mama Geta îl susține pe Culiță Sterp, și îi este alături la fiecare pas.


In articol:

După cum a aflat toată țara, ultimele zile au fost foarte grele pentru cântărețul de muzică de petrecere, Culiță Sterp. Acesta a fost implicat în noaptea de miercuri spre joi într-un accident rutier în Cluj-Napoca.

Însă, artistul a fost cel care a cauzat întreg impactul, pentru că circula cu o viteză mult peste limita legală. Din fericire, nici el și nici celălalt șofer implicat în accident nu s-au ales cu răni foarte grave, însă conducătorul auto al celeilalte mașini a fost transportat la spital.

Mama Geta, mesajul postat pentru Culiță Sterp

Accidentul rutier cauzat de Culiță Sterp l-a dat peste cap atât pe el, cât și pe întreaga lui familie.

Persoanele dragi îl susțin la fiecare pas și, deși sunt conștienți că artistul a făcut o greșeală când s-a urcat la volan după ce a consumat alcool, toți apropiații săi își doresc ca acesta să treacă cât mai bine peste aceste zile dificile. În urma impactului, Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii clujeni. Acesta a fost, mai apoi, eliberat cu câteva ore în urmă.
Cu toate astea, artistul a reușit să scape de problemele cu legea, pentru că ancheta în acest caz continuă. De asemenea, Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar. Înainte să fie eliberat din custodia anchetatorilor, mama Geta a postat un clip video pe platforma TikTok. În aceste momente dificile, mama artistului împărtășește anumite momente personale cu cei care o urmăresc. Mama Geta a citit din Biblie un pasaj sugestiv pentru situația în care se află în acest moment Culiță Sterp.

Citește și: Culiță Sterp, locul în care s-ar fi ascuns după producerea accidentului rutier din Cluj! Cântărețul a fost căutat de polițiști

Mama Geta, mesajul transmis înainte ca Culiță Sterp să scape din arest

[Sursa foto: TikTok]

Citește și: “ Dacă ați fi inteligenți, ați învăța ceva din accidentul ăsta!” Iancu Sterp, mesaj tăios pentru oamenii care îl judecă pe Culiță. Fratele mai mic al cântărețului nu s-a mai abținut

„Cum ar putea omul să fie fără vină în fața lui Dumnezeu? Cum ar putea cel născut din femeie să fie curat?”, a citit din Cartea Sfântă Mama Geta, pe TikTok.

De asemenea, femeia a ales să le răspundă personal oamenilor care nu îi țin partea lui Culiță în această dramă care s-a abătut pe capul familiei Sterp.

„M-am gândit și de o parte și de alta! Chiar de aceea Dumnezeu ne-a arătat din nou că ne iubește mult!”, a scris Mama Geta, într-un comentariu la postarea sa.

Mama Geta, declarații în legătură cu „fuga” lui Culiță de la locul accidentului

În spațiul public a apărut o informație în care se precizează că, după accidentul pe care l-a cauzat, Culiță a ales să se ascundă într-o toaletă ecologică, care se afla pe un șantier din zona în care a avut loc impactul. O urmăritoare a întrebat-o pe mama Geta de ce a fugit artistul.
„De ce a fugit de la locul accidentului? Dacă omul acela murea, atunci ce mai spuneați?”, a scris urmăritoarea Mamei Geta.

Mama lui Culiță a susținut că fiul ei nu a fugit nicăieri, și că nu a încercat să scape de polițiști, sau de repercursiunile faptelor sale.

„Nu a fugit nimeni nicăieri!”, a scris mama artistului într-un alt comentariu.

Citește și: “Dacă în locul mașinii era un copil pe bicicletă?” Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu, critici dure la adresa lui Culiță Sterp, în urma accidentului rutier

Mama Geta, mesajul transmis înainte ca Culiță Sterp să scape din arest

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Culiță Sterp, eliberat din arest! Cântărețul a fost plasat sub control judiciar


Abonează-te pe

Citește și:

Culiță Sterp, locul în care s-ar fi ascuns după producerea accidentului rutier din Cluj! Cântărețul a fost căutat de polițiști

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“ Dacă ați fi inteligenți, ați învăța ceva din accidentul ăsta!” Iancu Sterp, mesaj tăios pentru oamenii care îl judecă pe Culiță. Fratele mai mic al cântărețului nu s-a mai...

“Dacă în locul mașinii era un copil pe bicicletă?” Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu, critici dure la adresa lui Culiță Sterp, în urma accidentului rutier

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Sărbătorile vin cu certuri în cuplu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri