„M-am gândit că nu ajung nici la gard și voi fi împușcată.” Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunism

„M-am gândit că nu ajung nici la gard și voi fi împușcată.” Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunism

Delia Budeanu, crainică TV, a împărtășit experiențele sale dificile din perioada comunistă, inclusiv momentele extrem de tensionate în care a trăit cu teama de a fi suprimată.

Ea a vorbit și despre abilitatea ei de a evita să-i deranjeze pe membrii familiei Ceaușescu, mai ales pe Elena Ceaușescu. În acele timpuri, Delia Budeanu a trăit cu frica că viața ei poate fi pusă în pericol.

Citește și: „Sunt geloși.” Anamaria Prodan a vorbit despre copiii ei. Au fost sau nu de acord cu noua ei relație

Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunism

Delia Budeanu, o crainică TV, a împărtășit povestea perioadei comuniste în care frumusețea și imaginea personală erau restricționate pentru a nu deranja pe Elena Ceaușescu.

Alături de Lia Mărăscu, Sanda Țăranu, Ioana Bogdan și Cristiana Bota, ea a fost considerată o divă a vremii, însă această poziție nu a venit fără dificultăți în viața lor.

Imediat după absolvirea facultății, Delia Budeanu s-a angajat la radio și a încheiat căsnicia a cu doctorul Romulus Balaban, alături de care a avut o fiică pe nume Dian. Ulterior, printr-un coleg de la Secția Tineret, a aflat despre un concurs organizat de televiziune pentru un post de prezentatoare.

Astfel, pe data de 1 iunie 1970, Delia a fost selectată și a început să apară în emisiuni de prezentare a concertelor simfonice.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citește și: "Cum să te ameţească un om cu o prestanţă bine gândită?". Dorian Popa, atenționat de alte persoane înainte să ”bată palma” cu milionarul din Brașov. Cum l-a făcut Călin Donca să creadă că toate zvonurile sunt false- radioimpuls.ro

„Eram timidă, nu ştiam ce e aia o pudră… Când mi se aprindea becul roşu de la cameră, simţeam că mor. Mi se accelera pulsul, la fel şi respiraţia… Într-un an de zile, am reglat situaţia asta“, povestea cea care urma să intre pe programul 1 drept crainică, la vârsta de 22 de ani, şi care tocmai divorţase după un an de mariaj. „La început, era fascinant, o planetă necunoscută.

După care s-a văzut că asta te poate lega, te poate inhiba, pentru că nu mai puteai fi tu. Tu trebuia să fii personajul de pe ecran, dar tu când plecai, voiai să fii tu, să fii liber în timpul tău privat. Dar nu mai aveai voie, se întorcea împotriva ta. Erai tot timpul personajul de la televiziune. Fiind extrem de cunoscut, trebuie să te supraveghezi şi aşa am trăit toată viaţa, cu o maximă supraveghere asupra mea însămi“, a pus Delia Budeanu.

Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunism

Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunism

[Sursa foto: Captură YouTube]

Crainica a fost terorizată în comunism

Delia Budeanu a relatat că a trăit într-o atmosferă terorizantă în perioada comunistă și că a trăit constant cu teama că ar putea fi împușcată. Frica a devenit o prezență constantă în viața ei de zi cu zi.

„Sistemul ne-a indus ideea că şi dacă respirăm puţin altfel, se va şti. Puteţi înţelege ce e aceea frica generalizată, teama ca stare? Da, mie mi-a fost foarte frică de ei. (…) Mi-a trecut şi mie prin minte că aş putea spune atunci ceva, dar m-am gândit că nu ajung nici la gard şi voi fi împuşcată“, a spus Delia.

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunism

Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunism

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Nu-l meriți.” Gina Pistol a primit mesaje răutăcioase la câteva zile, după ce s-a căsătorit cu Smiley

 Citește și:

Cine este Gabriela Cristea. „Am ajuns la vârsta și la statutul în care nu mai trebuie să fac atât de multe sau să demonstrez ceva”

„Mă reconstruiesc după divorț.” Rona Hartner a vorbit despre viața ei amoroasă. Cum se simte acum vedeta

ego.ro Recunoști personajul din imagine? Acum e celebru și face o țară întreagă să râdă

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, în serialul Prețul fericirii, Caner pus în dificultate de Ender

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies