„M-a chinuit tatăl lui.” Ce i-a cerut Victor Pițurcă Vicăi Blochina. Fostul selecționer nu și-a dorit copil cu aceasta

„M-a chinuit tatăl lui.” Ce i-a cerut Victor Pițurcă Vicăi Blochina. Fostul selecționer nu și-a dorit copil cu aceasta
„M-a chinuit tatăl lui.” Ce i-a cerut Victor Pițurcă Vicăi Blochina. Fostul selecționer nu și-a dorit copil cu aceasta

Victor Pițurcă și Vica Blochina au avut o relație deosebită care a durat timp de 16 ani. Când Victor Pițurcă a aflat că Vica Blochina urmează să devină mamă, acesta a avut o reacție plină de bucurie și emoție.

Deși Victor Pițurcă și Vica Blochina au trăit o iubire profundă, Victor nu a ales să oficializeze relația și să se despartă de soția sa. A rămas fidel căsătoriei sale și nu a luat decizia de a merge mai departe într-o relație legală cu Vica.

Citește și: Vica Blochina, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Victor Pițurcă nu a acceptat să aibă un copil cu Vica Blochina

Relația dintre Victor Pițurcă și Vica Blochina a fost una extraconjugală care a durat 16 ani, iar în timpul acestei relații, Vica a rămas însărcinată și l-a făcut pe Victor tată. Cu toate acestea, Victor nu a fost de acord cu situația și nu a dorit să își recunoască fiul.

Dorința lui Victor Pițurcă a fost ca fosta balerină să întrerupă sarcina și să nu-i ofere un moștenitor.

Acest lucru a fost subiectul repetat al discuțiilor dintre ei, însă Vica Blochina a ales să păstreze copilul.

Vica Blochina a fost conștientă că responsabilitatea ei este să ducă sarcina la termen, în ciuda insistențelor repetate ale lui Victor Pițurcă de a o convinge să renunțe la copil. A trecut prin luni de incertitudine și presiune, dar a luat decizia de a-și păstra copilul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Eu sunt un om rece și cu copilul meu am fost la fel. Mi-am dorit un copil. Copilul mi l-a dat Dumnezeu. Eu am știut că o să am copil. Eu am rămas însărcinată de ziua mea. Nu aveam niciun gând să scap de copil. M-a chinuit tatăl lui pe perioada de sarcină, pentru că încerca să mă facă să renunț. Eu înțeleg, dar știam că o să duc sarcina până la capăt”, a declarat Vica Blochina.

Ce i-a cerut Victor Pițurcă Vicăi Blochina
Ce i-a cerut Victor Pițurcă Vicăi Blochina[Sursa foto: Facebook]

Vica Blochina l-a înșelat pe Victor Pițurcă

Vica Blochina a recunoscut că a avut aventuri extraconjugale, ca o formă de răzbunare, întrucât Victor Pițurcă nu a fost dispus să oficializeze relația lor și să se despartă de soția sa. Ea a mărturisit că bărbații cu care a avut aceste relații au avut un nivel financiar și social mai înalt decât Victor Pițurcă.

”Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine.Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, ca social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi”, a mărturisit Vica Blochina.

Ce i-a cerut Victor Pițurcă Vicăi Blochina
Ce i-a cerut Victor Pițurcă Vicăi Blochina[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

Citește și: Veste bună pentru româncele cu pensii sub 1700 de lei! Vor primi ajutoare de la stat

 

 

 Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Veste importantă pentru românce! Salariile și pensiile vor fi mai mici

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Ruzgar alături de Nursema

Echipa națională a României a plecat vineri dimineață spre Koln pentru a înfrunta Belgia la EURO 2024, iar suporterii vor defila într-o paradă înainte de meci

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies