„Lupt să rămân cu picioarele pe pământ.” Marcela Fota trece prin clipe cumplite. Artista a pierdut trei oameni dragi

„Lupt să rămân cu picioarele pe pământ.” Marcela Fota trece prin clipe cumplite. Artista a pierdut trei oameni dragi
„Lupt să rămân cu picioarele pe pământ.” Marcela Fota trece prin clipe cumplite. Artista a pierdut trei oameni dragi

Marcela Fota depune eforturi să găsească mereu partea pozitivă în fiecare eveniment negativ cu care se confruntă, având în vedere importanța de a oferi fiului său un exemplu puternic în depășirea obstacolelor pe care le va întâlni în viitor.

Recent, Marcela Fota a trecut prin momente dificile odată cu pierderea fostei sale soacre, mama soțului său, care a decedat în urma unui infarct la sfârșitul anului 2020.

Marcela Fota trece prin clipe cumplite

Legătura dintre bunica fiului ei și acesta era una foarte specială. Marcela Fota a fost surprinsă plăcut când tânărul a acceptat să participe la înmormântarea bunicăi, în ciuda faptului că în trecut refuzase să participe la înmormântarea tatălui și bunicului său.

În cadrul unei emisiuni TV, Marcela Fota a mărturisit că a învățat să facă față multor lucruri grele pe care I le-a oferit viața, mai ales când vine vorba despre moartea persoanelor din viața ei.

Aproape de sfârșitului anului 2022, Marcela Fota a trecut prin pierderea tatălui său. Cu toate acestea, ea a învățat să găsească partea bună în fiecare situație. Fiul ei reprezintă o sursă de alinare și putere, oferindu-i motivația necesară pentru a merge înainte cu un zâmbet pe buze.

Citește și: Daniela Ploia, implicată într-un accident rutier. Cântăreța de muzică populară ar fi încercat să își ia viața

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 Marcela Fota trece prin clipe cumplite
Marcela Fota trece prin clipe cumplite[Sursa foto: Facebook]

Marcela Fota, greu încercată de viață în ultimii ani

Marcela Fota a trecut printr-o perioadă dificilă în care a pierdut trei persoane dragi: fostul soț, tatăl său și, recent, fosta soacră.

 Cântăreața știe care este importanța bunicilor în viața unei persoane, în special în viața unui copil, și face tot posibilul să fie puternică pentru a-i demonstra fiului său, David, că, în ciuda greutăților, viața merită să fie trăită.

„Am învățat să primesc și să accept tot ce îmi dă viața și să le iau exact așa cum vin. Am mai spus și repet.

Obligația mea numărul 1 este ca băiatul meu să mă vadă bine și să încerc să fiu bine ca eu să-i pot arăta lui că viața este frumoasă și merită trăită. Să știți că această întâmplare nu ne-a luat prin surprindere ca cea anterioară prin care am trecut, pentru că bunica avea ceva probleme, avea o vârstă destul de înaintată. Eu am ținut să-l duc pe David destul de des la dumneaei, pentru că David și seamănă foarte mult cu tatăl lui și știam că este o alinare pentru bunica să îl vadă.
Noi l-am pierdut și pe tatăl nostru cu câteva luni în urmă, dar prin chinuri mult mai mari, așa că această întâmplare cu bunica băiatului meu nu știu dacă a fost neapărat o ușurare, dar i-am mulțumit lui Dumnezeu că nu a mai lăsat-o să treacă prin niște chinuri foarte mari, prin care eu l-am văzut pe tatăl meu trecând”,
a spus Marcela Fota.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Marcela Fota, despre bunici

Artista a mărturisit că în momentul în care îți pierzi bunicii, legătura se pierde pentru totdeauna, iar atunci când ea și-a pierdut bunicii a realizat că următorii sunt părinții ei.

„În momentul în care îți pierzi bunicii și se pierde definitiv această legătură, cel puțin eu când mi-am pierdut bunicii am conștientizat că următorii sunt părinții mei.

Este un lucru pe care trebuie să îl accepți și cu care trebuie să înveți să trăiești. A fost o pierdere dureroasă pentru noi. Bucuria mea a fost că David a vrut să meargă și el de această dată să își vadă bunica. Și așa cum am mai spus, sunt un om care așa gândește și încerc și pe el să-l pregătesc la fel. Trebuie să luăm viața cu bune și cu rele, exact așa cum ne vine, și să încercăm să facem față fiecărei întâmplări”, a mai spus artista.

 Marcela Fota trece prin clipe cumplite
Marcela Fota trece prin clipe cumplite[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Mariana Ionescu Capitanescu. “Am avut o copilărie grea, am muncit cot la cot cu părinţii mei!”Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Viața merge înainte.” Ce a postat Mariana Ionescu Căpitănescu de la nunta Marcelei Fota

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Prima reacție a lui Selly după incidentul cu apa de la Beach, Please! 2024: "O să vă răcorească cu furtunul toți agenții de pază". Ce spune despre cei care vin deshidratați la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies