Luna Nouă în Balanță! Urmează o perioadă care va schimba viața tuturor zodiilor


Cu ce vine Luna Nouă în Balanță.


In articol:

Luna Nouă în Balanță. Pe data de 28 septembrie are loc un eveniment extrem de important. Luna Nouă în Balanță vine cu o perioadă pentru iubire, dar și reechilibrări karmice și schimbări.

La ora 21.30, Luna Nouă care va apărea pe cerul României va veni ca o deschizătoare de drumuri. Din punct de vedere astrologic, este momentul pentru a deschide noi drumuri și este o reprezentantă a unui nou ciclu lunar.

Luna nouă vine cu o puternică dorință de echilibru și de armonie. Aproape toate zodiile își vor dori să facă pace în această zi, să iubească mai mult și să ierte. Toate certurile rămase neclarificate sunt mai ușor de rezolvat pe data de 28 septembrie.

Citeste si: Horoscop 26 septembrie 2019. Trei zodii, pândite de ghinion la tot pasul

Mari și mici, membrii familiei sunt sfătuiți să discute mai mult și să pună la punct niște planuri, să clarifice niște situații și să lase în urmă niște neînțelegeri.

Balanța este cunoscută pentru dorința de echilibru și pentru diplomația sa, așa că aceste calități se vor răsfrânge și asupra celorlalte zodii.

Citeste si: HOROSCOP pentru săptămâna 23-29 septembrie 2019, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Schimbări radicale, despărțiri și idile noi!

Luna Nouă în Bakanță. Nu te teme de schimbările radicale

Cei care sunt singuri au ocazia în această perioadă să cunoască o persoană cu adevărat specială, care să le schimbe definitiv viața. Nu este momentul pentru lamentări și pentru a da în spate, pentru că Luna Nouă în Balanță ne dă curajul de a experimenta și pentru a face schimbări radicale pe care nu am crede că suntem capabili să le facem în altă perioadă a anului. Fie că e vorba despre schimbări de natură personală sau profesională, ai curaj să experimentezi.

Citeste si: HOROSCOPUL runelor pentru 23-29 septembrie, cu numerologul Mihai Voropchievici. O săptămână extrem de dificilă!

În schimb, alți nativi se vor detașa de fantomele trecutului și vor pleca mai departe, vor renunța la lucrurile și la persoanele pe care nu le mai agreează, iar schimbările se vor vedea la tot pasul.

Ai încredere și crezi în forțele tale, nu te teme de un nou capitol din viața ta, pentru că astrele  îți surâd. Acceptă scuzele 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Relația Biancăi Comănici cu Livian a fost o minciună?! „N-au fost niciodată împreună”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri