"Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori" Valentina Pelinel, declaraţii emoţionante despre viaţa de familie


Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au trei copii, dar se pare că nu vor să se oprească aici.


In articol:

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au un mariaj fericit şi trei copii minunaţi, două fete şi un băiat. Ei bine, omul de afaceri nu vrea să se oprească aici, deşi are nouă moştenitori. Frumoasa lui soţie spune că acesta îşi doreşte să devină, din nou, tătic.

Citeste si: Valentina Pelinel, declarații despre al patrulea copil cu Cristi Borcea! „Mulțumim lui Dumnezeu”

Valentina Pelinel, declaraţii emoţionante despre copiii ei: "După ce s-a născut Milan parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc" 

" Sincer, mi-am dorit să am copii de la un punct în viața mea, dar când ești foarte tânăr nu te gândești la asta.

Nu m-am gândit, nu am fost genul care să zic că o să fac copii la vârsta de...și o să fie atâția sau au o să fie băieți sau fete. Nu m-am gândit niciodată! Dar atunci când am simțit că vreau să am copii, am simțit cu tot sufletul. După ce s-a născut Milan parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc. Mi-am dorit mai mult de atât.
Am descoperit sentimentul maternității. Mi-am dorit să aibă frați și uite că are două surori! Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nici o problemă, dar, sincer, suntem bine, pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsabilitate
.", a declarat Valentina pentru click.ro

Citeste si: Cristi Borcea a recunoscut că a început relația cu Valentina Pelinel în timpul căsătoriei cu fosta nevastă: „Tot timpul am fost cu ea!”

Ei bine, după ce a mărturisit că e posibil să devină, din nou, mămică, Valentina a vorbit în continuare despre copiii ei, dezvăluind cine este poznaşul familiei. Sau mai bine zis...poznaşa.

Rania, una dintre fetițe, ar fi câștigat cu succes titlul de "năzdravana" familiei:" Milan e foarte liniștit și cuminte, nu e el cel năzdrăvan! Una dinte fetițe e mai năzdrăvană, Rania! Eu sper să nu avem probleme cu ea, eu iau partea bună a lucrurilor! Sper să fie îndrăzneață și să se descurce în viață.", a adăugat Valentina Pelinel, pentru sursa amintită.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine a inventat pastele. „Dacă le combinăm la o masă și cu ce trebuie, pastele devin un aliment chiar sănătos”

Cine a inventat papanașii. „A salvat generații întregi de gospodine de la coacerea miezului problematic”

Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri