Lucruri pe care nu le vei afla niciodată de la el, în funcție de zodia lui!


Lucruri pe care nu le vei afla niciodată de la el, în funcție de zodia lui!

Nu trebuie neapărat să fie un secret pe care să îl țină ascuns o viață întreagă, ar putea să fie doar ceva de care nu este mândru și nu vrea să devina public. Află aici ce preferă zodiile să ascundă, în funcție de trăsăturile lor.


In articol:

Lucruri pe care nu le vei afla niciodată de la el, în funcție de zodia lui! Nu trebuie neapărat să

fie un secret pe care să îl țină ascuns o viață întreagă, ar putea să fie doar ceva de care nu este mândru și nu vrea să devina public. Află aici ce preferă zodiile să ascundă, în funcție de trăsăturile lor.

Lucruri pe care nu le vei afla niciodată de la el, în funcție de zodia lui!
Lucruri pe care nu le vei afla niciodată de la el, în funcție de zodia lui!

Berbec

Berbecul este recunoscut drept unul din semnele zodiacale cu cele mai mari șanse de reușită, acesta fiind mereu în căutare de provocări noi în viață.

Mentalitatea berbecului este de tipul ori ca el, ori ca nimeni. Ceea ce se concretizează în situații în care, dacă nu poate face lucrurile așa cum își dorește, nu va zăbovi prea mult și va renunța. În mintea lui el știe că trebuie să ceară ajutor, dar mândria îl face să ezite.

Taur

Taurul aleargă întotdeauna după confort, apreciază lucrurile de calitate superioară și își dorește să se asigure că oamenii din viața lui o duc bine.

Însă îi place satisfacția imediată și nu gândește pe termen lung. Acest aspect înseamnă că portofelul său este mereu gol și îi lipsește stabilitatea.

Gemeni

Bărbatul din zodia Gemeni este tot timpul în căutarea unui parteneriat dinamic. Are acest comportament până la punctul de disperare și este foarte schimbător, din dorința de a face pe plac celorlalți. Are tendința de a se compromite foarte ușor pentru că vrea să fie plăcut de oamenii din jurul lui, dar riscă să se piardă pe el.

Rac

Bărbatul din zodia Rac este familistul convins și își pune oamenii pe care îi iubește întotdeauna pe primul loc. El se simte întotdeauna responsabil pentru familia sa și se simte vinovat când încearcă să își trăiască viața.

Leu  

Chiar și cel mai încrezător bărbat din zodia Leu a avut și el momente de nesiguranță în trecutul său. Mândria lui îl face însă să ascundă cu tărie această vulnerabilitate și depune întotdeauna eforturi considerabile să demonstreze că e bărbat puternic.

Citeste si: Horoscop zilnic joi, 19 noiembrie 2020! Nativii zodiei Berbec au probleme de sănătate!

Fecioară

Se știe despre bărbatul din zodia Fecioara că adoră ca lucrurile să fie perfecte și preferă ordinea din plin. Atunci când se confruntă cu dezordinea devine frustrat și încearcă să ascundă situația, ca să nu pară slab în ochii altor oameni.

Balanță

Bărbatul din zodia Balanță este mereu în căutarea echilibrului perfect. Echilibrul intre a oferi și a primi. Însă deseori bărbatul din zodia Balanță nu recunoaște faptul că găsirea echilibrului necesită timp și efort.

Scorpion

Bărbatul din zodia Scorpion este extrem de intens și trăiește în jurul lui cu o aură de mister. Este omul care a trecut prin multe pentru a ajunge acolo unde se află azi. Ca personalitate, este omul puternic și tăcut și nu ar dezvălui niciodată greutățile prin care a trecut.

Săgetător

Bărbatul din zodia Săgetător este un mare aventurier și adoră să profite de oportunități. Să petreci timp alaturi de el poate fi ceva extraordinar dar, dacă iți aloci timp să îl descoperi mai bine, vei putea observa cât de mult îl sperie să se așeze la casa lui.

Capricorn

Bărbatul din zodia Capricorn, atunci când își setează un obiectiv, nimic nu îl mai poate opri. Un Capricorn va ezita să iți spună cât de dependent este el de setarea de obiective, având astfel sentimentul de scop în viață. Fără ceva pe termen lung, Capricornul se simte pierdut și inutil.

Vărsător

Bărbatul din zodia Vărsător este renumit pentru lupta sa pentru dreptate și pentru ceea ce este corect. Ceea ce ascunde el este că și el a dat gres în trecut, și el a avut momente în care a fost nedrept și și-a urmat interesul, dar se învinovățește pentru asta.

Pești

Bărbații din zodia Pești sunt dedicați celor din jur și deseori își sacrifică lucrurile pe care și le doresc, pentru a face loc dorințelor și nevoilor celor din jur. Pentru ei deseori este greu să își găsească echilibrul, dar tânjesc după acest aspect.   


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei de astăzi, joi 19 noiembrie 2020. Racii încheie o etapă din viața lor

Iulia Vântur, declarație ȘOC despre Salman Khan! Exclude total orice colaborare

Theo Rose, din nou infectată cu noul Coronavirus! Cum se simte cântăreața?

Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră! Vaccinul anti-covid, obligatoriu pentru categoriile esențiale?

Casa sau Apartament in Rate Fara Dobanda care se plateste singura

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Viviana Sposub, declarații neașteptate după ce a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” „Sunt extenuată...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri