Lovitură teribilă pentru Îlgaz

Lovitură teribilă pentru Îlgaz
Lovitură teribilă pentru Îlgaz

În această seară, de la ora 22:00, fanii serialului “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2, își vor revedea personajele preferate aflate în noi situații dramatice, pline de emoție și suspans.

Îlgaz trece prin momente cumplite, procurorul fiind acuzat de luare de mită și abuz în serviciu, iar Ceylin și toți prietenii acestuia îi sunt alături în greaua încercare prin care procurorul este nevoit să treacă. Cu toate că situația este una devastatoare pentru Îlgaz, cariera și reputatatia sa fiind grav afectate în urma acestor acuzații, procurorul  și soția sa au convingerea că luptând împreună în continuare, vor reuși să câștige în față infractorilor.

Pentru a-și salva soțul, Ceylin va lua decizia șocantă de a lucra împreună cu Yekta, iar Eren o avertizează pe frumoasă avocata că hotărârea să nu este una benefică.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

 

Contrar așteptărilor, întâlnirea dintre Yekta și Ceylin se dovedește a fi una neașteptat de bună pentru situația în care se află Îlgaz iar cei doi avocați dau curs unui plan uluitor care îl vizează pe Omer, pe care îl bănuiesc că ar fi vinovat de situația teribilă prin care trece Îlgaz.

Care va fi planul pe care Ceylin și Yekta îl pun la cale pentru a demasca acțiunile teribile ale lui Omer puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2.

 

 

 



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Irinel Columbeanu, timp de calitate alături de fiica sa, după sosirea în România! Cum își petrec Irinel și Irina Columbeanu momentele tată-fiică?

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Dovadă de un curaj remarcabil. Un băiat de 14 ani cu mâna fracturată și pusă în ghips și-a salvat prietenul de la înec: "L-am tras până a început să atingă pământul"

Gabriela Lucuțar, sfaturi pentru femeile care nu se mai regăsesc în relații: „Dacă ai credință în Dumnezeu și simți că nu ești bine acolo, trebuie să înțelegi că viața este foarte scurtă.”

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies