Liviu Teodorescu și Iulia Iacob s-au căsătorit civil după o relație de 10 ani. Primele imagini de la nuntă


Liviu Teodorescu a spus adio burlăciei și s-a căsătorit cu iubita lui după o relație de 10 ani.


In articol:

Liviu Teodorescu și iubita lui s-au căsătorit civil, evenimentul fiind unul destul de restrâns. Artistul a postat primele imagini și fanii au reacționat imediat.

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob s-au căsătorit civil după o relație de 10 ani

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob au o relație extrem de frumoasă, cei doi fiind împreună încă din liceu. Artistul și-a luat inima în dinți și a cerut-o de nevastă pe frumoasa blondină, chiar de ziua acesteia.

Și iată că acum a sosit și marele eveniment, căci cei doi au s-au căsătorit civil după o relație de 10 ani. Pozele din cadrul evenimentului au fost făcute publice chiar de către cântăreț.

Citeste si: Cristian Comănici și Mariana de la Puterea dragostei, întâlnire emoționantă la aeroport: „La bine și la greu!”

liviu teodorescu sotie
primele imagini de la nunta lui Liviu Teodorescu[Sursa foto: Facebook Liviu Teodorescu]

Pe 3 iulie, Liviu Teodorescu și Iulia Iacob au spus cel mai sincer DA din viața lor, astfel că și-au întregit relația și pe hârtie. Fanii i-au felicit pe cei doi și s-au bucurat cot la cot cu ei.

“Gata, de acum încolo nu mai e nimic “al meu”, ci va fi “al nostru”. Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna Iulia-Demetra Iacob”, a scris Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu spunea că în luna iulie va avea loc și cununia religioasă, însă nimeni nu știe ceva despre viitorul eveniment din viața celor doi îndrăgostiți.

Citeste si: Andrei Tinu va deveni tătic pentru a treia oară!

“Astăzi … ăsta cred că vrea să se mărite următorul (pisica). Uitați-o pe domnișoara. Ăsta vrea la buchetul miresei, dar azi nu ești mireasă încă. Momentan. Mai încolo. Acum, luna asta", spunea Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu a luat decizia de a o cere în căsătorie pe iubita lui cu ajutorul unei piese extrem de romantice. La eveniment au participat doar rudele apropiate.

liviu teodorescu iubita
Liviu Teodorescu s-a căsătorit după o relație de 10 ani[Sursa foto: Facebook Liviu Teodorescu]

“Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul.

Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă”, a declarat Liviu Teodorescu.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Pe ce dată pică Sfântul Andrei 2021

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

70 MESAJE de SFÂNTUL ANDREI 2021. Trimite cele mai frumoase texte celor care îşi serbează ziua onomastică

70 Felicitări şi Urări de Sfântul ANDREI 2021. Cele mai frumoase texte pentru toţi cei ce serbează numele de Andrei şi Andreea

Emily Burghelea, momente dificile cu fetița ei, Amedea! Ce a pățit micuța: „Mă topesc când văd că suferă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri