Livian, imagini cu "noua concurentă" de la Puterea Dragostei! Cum arată tânăra?!


Livian, imagini cu "noua concurentă" de la Puterea Dragostei! Cum arată tânăra?!


In articol:

Livian de la Puterea Dragostei este foarte activ pe youtube şi vorbeşte cu fanii lui în fiecare zi prin intermediul live-urilor şi vlog-urilor. Fiul lui Nelson Mondialu' povesteşte mai puţin despre Bianca, în ultima vreme, şi mai mult despre relaţia pe care o are cu celelalte colege ale lui.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, declarații neașteptate: "Sper să fie ultima gală pentru mine"

De curând s-a creat o adevărată insterie după ce s-a speculat că ar avea o relaţie secretă ce Ligi, blonda care, de altfel, i-ar fi făcut şi cadouri în ultimul timp. Amândoi au negat însă că ar avea o legătură amoroasă, susţinând că sunt doar doi prieteni care-şi poartă un respect reciproc.

Livian a prezentat-o pe noua concurentă de la Puterea Dragostei! Ce surpriză uriaşă au avut fanii lui!?

Revenind însă la ultimul vlog al lui Livian, trebuie să spunem că toţi au devenit curioşi când, la un moment dat, "lupul" a filmat o tânără blondă, slabă, sexy şi îmbrăcată provocator. Ca să-şi tachineze fanii, protagonistul nostru a spus "Ea este noua concurentă. Vă place?".

Citeste si: Inca un bebelus la Puterea dragostei! O concurenta, insarcinata: "Va fi cel mai dulce copilas"

Livian a prezentat-o pe noua concurentă de la Puterea Dragostei! Cum au reacţionat fanii Biancăi?!

Ei bine, după ce au privit-o mai atent, susţinătorii "lupului" şi-au dat seama că era, de fapt, vorba despre Ramona, care s-a vopsit. Aceasta şi-a schimbat look-ul şi are acum o nuanţă de blond apropiată de cea a lui Ligi.

 

Din păcate pentru Livian însă, nu toate comentariile primite la acest vlog au fost pozitive. Mulţi îl acuză că s-a folosit de Bianca pentru popularitate şi voturi şi îi reproşează că acum nu-i mai acordă deloc atenţie, ba mai mult, flirtează cu toate fetele din casă în timp ce tânăra brunetă suferă enorm.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri