Livian de la Puterea Dragostei vorbeşte despre viitorul Biancăi! "Ea este ca pasărea Phoenix"


Livian de la Puterea Dragostei vorbeşte despre viitorul Biancăi! Uite ce părere are despre fosta lui iubită!

Livian demonstrează, din ce în ce mai des şi mai vehement că, indiferent ce s-ar întâmpla, este alături de fosta lui iubită. Tânărul se luptă atât cu tatăl lui, care o jigneşte în fiecare zi pe brunetă, pe youtube, cât şi cu diverşi urmăritori de pe instagram sau din faţa televizorului, care o atacă pe tânără din cauza filmelor compromiţătoare cu ea, postate de curând, pe site-urile pentru adulţi.

Livian de la Puterea Dragostei vorbeşte despre viitorul Biancăi! "O să renască, o să se ridice şi o să le dea o flegmă tuturor celor care au dezamăgit-o şi au jignit-o"

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, enervat la culme! Mesajul pe care l-a transmis a creat controverse

Ei bine, Livian este de neclintit şi, în ciuda mesajelor negative şi a orgoliului masculin, o sprijină pe Bianca. A arătat cât de mult o iubeşte, chiar dacă nu mai este partenerul ei de viaţă, şi susţine cu tărie că protagonista noastră se va "ridica" şi va fi deasupra tuturor celor care au atacat-o şi au jignit-o.

"Nu ai cum să blamezi actul sexual în sine. Mulţi mă întreabă cum mai pot să stau lângă Bianca după tot ce am văzut, cum mai pot să o susţin, să fiu lângă ea...Vreau să vă spun ceva! Dintre toate femeile care au fost cu mine, nu a existat niciuna căreia să-i zic "apleacă-te, fă asta", deschide gura", spune miau" şi să nu facă. Alea care spun că nu fac, sunt ipocrite. A, dacă spun că nu ar face niciodată aşa ceva în faţa camerei, atunci cred. Aici a greşit Bianca, da, dar actul în sine nu e de blamat. Vă spun eu cine este Bianca...Ea este ca pasărea Phoenix, iar asta e cenuşa ei...O să renască, o să se ridice şi o să le dea o flegmă tuturor celor care au dezamăgit-o şi au jignit-o", a spus Livian.

Citeste si: Nelson Mondialu', dezvăluiri șocante despre Bianca: „Sunt dovezi foarte înfiorătoare. Frate-său a inițiat-o în aceste fapte”


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Digi 24: Dezastru în două zile pentru România. În doar două zile s-a doborât orice record

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri