Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte: „Am simțit că mă arde, am amorțit...”


Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte. Concurentul a dezvăluit cel mai greu moment din viața sa, ce a pățit fostul iubit al Biancăi...


In articol:

Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte. Concurentul de la Puterea dragostei a povestit ce i s-a întâmplat pe vremea când era doar un copil și cum a reușit mama sa să îl salveze la timp.

Soția lui Nelson Mondialu a trecut prin clipe de groază atunci când și-a găsit fiul și a mers de urgență la spital cu Livian. În cadrul unui vlog, Livian a dezvăluit ce i s-a întâmplat când era copil.

„Când eram mic, eu eram mai grăsuț. Am fost la fotbal cu prietenii de la bloc, nu dădeam înapoi de la sport. Am venit acasă tot transpirat, rupt de sete și de foame, iar pe scara blocului se vopsea. Aveam în jur de șase sau șapte ani. Mama a pus staniol pe ușă și scotch. După ce s-a vopsit, mama a luat scotchul, dar a rămas o bandă maro. Ea a cerut diluant și l-a pus la ușă, într-un cuier.

Citeste si: Cum arăta Ligi de la Puterea Dragostei în urmă cu câțiva ani, înainte de operațiile estetice! Acum e o bombă sexy

Eu am venit de la fotbal, am dechis ușa și am văzut sticla (…) Am stat pe hol și am deschis sticla s-o beau. Eu dau să beau, ridic un pic sticla, simt un miros ciudat și mă uit în jur. Nimic. Iar iau să beau, iar simt mirosul, că diluantul are un miros puternic. Două gâturi, iau sticla de la gură și nu știu să reproduc sentimentul. N-am simțit că mă arde, am amorțit. Când mi-am dat seama că e ceva în regulă, am încercat să o strig pe mama. Nu am putut, nu-mi mai funcționau corzile vocale”, a povestit Livian.

Citeste si: Ce face Andy Adetu de la „Puterea Dragostei” de când a părăsit emisiunea?! Imagini inedite

Mama lui l-a dus de urgență la spital

Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte
Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarteMama lui Livian l-a dus de urgență la spital atunci când l-a văzut în starea deplorabilă în care era. Soția lui Nelson Mondialu a reușit să îl ducă la timp pe fiul său la medic, unde i s-au făcut spălături.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, momente grele: „A fost diagnosticat cu cancer...”

Când s-a întors mama și m-a văzut că nu pot vorbi…s-a albit. A deschis frigiderul și mi-a dat să beau lapte. M-a luat și m-a dus la urgențe. M-a băgat în biroul medicului, mi-au făcut spălături”.

Așa era să-mi pierd vocea, fără de care nu aș mai fi putut să vă povestesc, să vă fac melodii, vlog-uri. N-aș mai fi putut fi alături de voi, să vă creez toate stările”, a mai spus concurentul.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum arăta Ligi de la Puterea Dragostei în urmă cu câțiva ani, înainte de operațiile estetice! Acum e o bombă sexy

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Marius a aruncat BOMBA la Puterea dragostei! Ce a făcut Ella cu Iancu și Jador în baia băieților? „Vrei să spun de câte ori...”

Jador i-a pus cuțitul la gât lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Gestul a fost făcut în public, iar imaginile au devenit virale! VIDEO

Puterea Dragostei 3 iulie. Bianca cedează psihic și izbucnește în hohote de plâns! Livian nu vrea să mai audă de ea: „Orice interacțiune nu o să mai existe”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca de la Puterea dragostei, mesaj important pentru Livian: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri