Livian, adevărul despre relația cu Ella de la Puterea dragostei: „Îmi place”


Ce a dezvăluit Livian despre relația pe care o are cu Ella de la Puterea dragostei. Ce esre între cei doi, după ce Livian s-a despărțit de Bianca.


In articol:

Toți fanii emisiunii Puterea dragostei sperau într-o împăcare între Livian și Bianca, însă cei doi au decis să nu mai continue povestea lor de dragoste, în ciuda insistențelor concurentei. În ediția de astăzi, Bianca le-a dezvăluit tuturor că s-a săturat și că nu mai vrea să îi ceară încă o șansă lui Livian, pentru că a obosit să facă numai ea primul pas.

În ultimele zile, toată lumea a văzut o apropiere între Livian și Ligi, iar în ediția de marți, cei doi au fost surprinși sub scară. Livian a decis să spună ce se întâmplă între el și Ligi, dar și ce relație are cu Ella.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, declarații neașteptate: "Sper să fie ultima gală pentru mine"

„Am intrat deja pentru că sunt foarte multe speculații pe tot internetul. Speculații care să mă pună în lumină proastă pe mine, speculații care să pună într-o lumină proastă pe Ligi, pe Bianca și nu numai. Sunt aici, întrebați-mă pe mine, nu vă luați după speculații. Măi, nu sunt împreună cu Ligi, Ligi nu face pași înspre mine și eu nu fac pași înspre ea. Un sâmbure de adevăr vă dați seama că există, pornește fiecare idee de undeva, dar, spre ghinionul vostru, suntem cu vreo două săptămâni în față și aveți de așteptat. Că dacă ar fi după mine, eu v-aș povesti tot, tot, tot. M-ar face rușine după în emisiune, dar nu aș fi trist. Numai că sunt și pedepse dacă dai din casă.

ella si livian
ella si livian

Citeste si: Livian şi Bianca de la Puterea Dragostei, împreună pe ascuns? Vezi cine-i acuză că-şi mint susţinătorii!

Ce spune Livian despre relația cu Bianca

Eu cu Bianca sunt la fel cum v-am anunțat, la fel cum v-am anunțat. V-am zis că nu mai vorbesc cu ea, dar ea a zis că a înțeles decizia și o să mi-o respecte. Premiul meu sunteți voi. Am văzut că tot ziceți că nu știu cum e Ligi, v-ați tot dat cu părerea, dar toate din casă sunt fete excepționale, fiecare având defectele sale, bineînțeles. Da, îmi place de Ella, la modul prietenesc, dar mai mult de atât nu se poate căci am loialitate de bărbat și aici mă refer față de Jador”, a dezvăluit Livian în vlogul său.

Citeste si: Nelson Mondialu a spus adevărul: Câţi bani face, de fapt, tatăl lui Livian?


Citește și:

Raed Arafat, sfaturi pentru a nu ne infecta la vot: „Nu este suficient că se poartă masca”

Demi Lovato și Max Ekrich s-au despărțit, după 2 luni de logodnă

Ce a făcut Akebono după ce a fost descalificat de la Puterea dragostei

Horoscop rune pentru luna octombrie 2020. O lună tensionată pentru trei zodii

Kit Harington și Rose Leslie din „Game of Thrones” vor deveni părinți

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Exatlon

Alina Pană și Ciprian s-au despărțit, înainte de nuntă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri