Liftingul de fese, o operație estetică în vogă! Specialistul kfetele.ro îţi spune căror persoane le este recomandată această intervenție


Liftingul de fese, operație estetică în vogă, în rândul femeilor. De câțiva ani, tot mai multe tinere apelează la această intervenție chirurgicală, o operație care de altfel nu este una deloc ușoară, ba mai mult, și recuperarea este una destul de grea.


In articol:

Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, specialistul kfetele.ro, explică ce presupune această operație, ce este de fapt liftingul de fese și căror persoane le este recomandat. De asemenea, medicul vorbește și despre timpul de recuperare după intervenție.


“Liftingul de fese (ridicarea feselor) se recomandă cu rezultate foarte bune în special pentru pacienții care au pierdut o cantitate semnificativă de greutate și au rămas cu un posterior lăsat și deformat sau care, din cauza procesului normal de îmbătrânire, au un aspect inestetic al pielii de pe fese.

Un lifting de fese poate să vă îmbunătățească în mod radical aspectul corpului prin sculptarea unor forme mai ferme și redarea unei aspect tineresc.


În timpul procedurii de ridicare a feselor, pielea în exces este îndepărtată pentru a crea un contur armonios si repozitionat volumul feselor.
Mai exact, intervenția chirurgicală permite înlăturarea unei părți semnificative din pielea lăsată din zona feselor și zona posterioară a coapselor.

Citeste si: Ela Crăciun, la urgență cu fiica ei pe timp de pandemie! "Dureri foarte mari"

Liftingul de fese, operație estetică în vogă, în rândul femeilor. "Este foarte important să evitați toate eforturile fizice, inclusiv ridicarea de greutăți, timp de 4 – 6 săptămâni post operator" 

De asemenea, procedura de lifting de fese poate îmbunătăți aspectul celulitei, redând astfel corpului- care a trecut printr-un proces de slăbire semnificativ sau, din cauza procesului normal de îmbătrânire- fermitatea mult dorită.
Persoanele cărora li se recomandă să apeleze la această procedură sunt cele care au:
- piele fără elasticitate în zona feselor;

Citeste si: Riscurile abdominoplastiei! Specialistul kfetele.ro îţi spune totul despre această intervenţie!

- piele în exces, lăsată;
- fese care au un tonus scăzut și o laxitate crescută din cauza lipsei de exerciții fizice sau a celulitei;
- o greutate stabilizată cu minim un an înainte de operație.

Pacienții care se recuperează în urma operației vor fi nevoiți să se poziționeze/doarmă pe burtă cât mai des posibil și vor fi nevoiți să evite să stea așezați pe șezut perioade mai lungi de 15 – 20 minute.

Este foarte important să evitați toate eforturile fizice, inclusiv ridicarea de greutăți, timp de 4 – 6 săptămâni post operator. Pacienții se pot întoarce la locul de muncă după aproximativ două săptămâni.

Prețul operației de lifting de fese variază în funcție de tehnica folosită și de particularitatea cazului. Costul liftingului de fese (cost ridicare fese) este influențat și de posibilele operații asociate, dacă se efectuează și transfer de grăsime, alte liftinguri etc și porneste de la 3500 euro”, explică Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician.


Abonează-te pe

Citește și:

7 măşti pentru ten uscat. Le poți prepara la tine acasă!

Victor Socaciu, în stare GRAVĂ! Ce șanse de supraviețuire îi dau medicii

Top 3 tipuri de make-up care te ajută să arăți bine în orice situație!

Liber la vacanțe în Grecia din 16 aprilie! Ce reguli trebuie respectate?

Sorin Pușcașu, atac dur la adresa lui Albert Oprea de la Survivor România 2021: "Putem promite multe"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

5 alimente pentru hidratarea tenului! Obține un ten curat și luminos în mod natural!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri