Lidia Fecioru şi drama neştiută. Colega lui Mihai Voropchievici, de la horoscopul runelor, nu a mai apucat să îşi vadă sora în viaţă


Lidia Fecioru şi drama neştiută. Colega lui Mihai Voropchievici, de la horoscopul runelor, nu a mai apucat să îşi vadă sora în viaţă

Lidia Fecioru a trecut printr-o dramă, despre care nu multă lume cunoaște detalii. Celebrul bioenergo-terapeut, care prezintă o emisiune alături de Mihai Voropchievici, și-a pierdut anul trecut una dintre surori.


In articol:

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergo-terapeuți din România. Aceasta este o prezență constantă și în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, unde îl are coleg pe Mihai Voropchievici. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu sfaturi pentru persoanele aflate în suferință, Lidia Fecioru a trecut, la rândul ei, printr-o dramă. 

Lidia Fecioru și-a pierdut una dintre surori

În luna noiembrie a anului trecut, Lidia Fecioru a primit cumplita veste că una dintre surorile, ei, Maria, a încetat din viață, după o lungă suferință. Cel mai mare regret al bioenergo-terapeutului este acela că nu a putut fi alături de sora sa în ultimele clipe. Maria Fecioru a murit în Italia. 

”Frumoasa mea soră. Te rog să mă ierți că am ajuns târziu la tine, nu am mai putut face nimic să te conving să mai rămâi în viață! Ne-ai fost soră și mamă! Eu promit că voi

fi la straja sufletului tău. Așa cum tu m-ai legănat când eu eram un nasture de om și tu cât un pitic. Ești cu mine în suflet la fiecare pas! Dumnezeu să te odihnească în pace, ai trecut în rândul celor veșnici pe uși străine, pentru un trăi mai bun” , a fost mesajul emoționant postat de Lidia Fecioru pe o rețea de socializare.

Lidia Fecioru a fost nevoită să apeleze la o firmă de repatriere, pentru a putea aduce corpul neînsuflețit al surorii sale în Republica Moldova, unde a avut loc înmormântarea. 

”Noi suntem patru surori. A decedat sora cea mare. Ca orice român ce își dorește să trăiască un pic mai bine, să-și facă o casă mai frumoasă, lucra în străinătate. Acolo și-a găsit sfârșitul. Mulțumesc firmei care s-a ocupat de repatriere. Să știți că avem oameni minunați, de o corectitudine rar întâlnită. Încă mai există oameni care au ceva pentru țara aceasta, ceea ce e foarte frumos", a mai spus Lidia Fecioru. 

Ce studii are, de fapt, Lidia Fecioru

Lidia Fecioru are o viață demnă de telenovele. Ajunsă la 58 de ani, aceasta a devenit cunoscută de mulți ani ca bioenergo-terapeut şi parapsiholog, însă până să ajungă aici a avut de depășit destul de multe obstacole. Lidia Fecioru s-a născut la Moscova și este cea mai mică din cele patru fete ale familiei. 

A studiat Facultatea de Medicină de la Chişinău și a lucrat ca medic legist. Nu s-a acomodat cu această meserie, așa că a ales să se angajeze la departamentul de crimă organizată. Lidia Fecioru a povestit în mai multe rânduri că în timpul facultății avea impresia că știe deja materiile care i se predau. 

A decis să-și facă astrograma și acela a fost momentul care i-a schimbat viața. A aflat că de trei vieți avea această meserie, așa că a plecat la Moscova, pentru a studia în detaliu tot ce ține de parapsihologie. În 1991 s-a mutat în București, unde și-a deschis și un cabinet de bioterapie şi de medicină alternativă. 

Lidia Fecioru este convinsă că toate bolile pornesc de la anumite dezechilibre energetice pe care le are un om. De aceea, cu ajutorul bioenergiei, aceste probleme pot fi rezolvate. Orice bioenergo-terapeut apelează la chakre pentru a vindeca pacienții. 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Romina Geczi, noua concurentă Survivor România? Drama neștiută a Războinicei

ȘOC! Ce perversiuni ar fi făcut Bianca Drăgușanu cu Bădălu în fața copiilor!

Cine este Szidonia Szasz, noua concurentă de la Survivor România? Detalii neștiute despre Războinică

Ce reacție a avut Mama Geta după ce a aflat că Daniela și Culiță vor avea un băiat? „Se vede clar că...”

Özgü Kaya și Burak Serdar Șanal s-au despărțit!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine este Marius Crăciun, noul concurent de la Survivor România? Detalii picante din viața Războinicului!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri