Lidia Buble și Cuza de la Noaptea Târziu, cel mai nou cuplu? Artista îl vrea de soț: „Cuza vrea copii, Cuza știe să gătească”

Lidia Buble și Cuza de la Noaptea Târziu
Lidia Buble și Cuza de la Noaptea Târziu

Se pare că Lidia Buble a trecut repede peste despărțirea de actorul cubanez, iar acum a pus ochii pe Cuza de la Noptea Târziu!

Lidia Buble a recunoscut de fiecare dată când a avut ocazia că își dorește să se căsătorească și să își întemeieze o familie. După despărțirea de actorul cubanez, Harlys Becerra, care a șocat pe toată lumea, artista nu a părut deloc afectată și chiar a dat semne că a trecut mai departe, direct în brațele lui Cuza de la Noaptea Târziu!

Citeste si: Viviana Sposub, detalii surpriză despre relația cu George Burcea! La ce test a fost supus actorul „Să vedem dacă rezistăm!”

Lidia Buble și Cuza de la Noaptea Târziu formează un cuplu?
Lidia Buble și Cuza de la Noaptea Târziu formează un cuplu?[Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble și Cuza de la Noaptea Târziu, cel mai nou cuplu?

Internauții au rămas de-a dreptul surprinși să audă propunerile blondinei pentru colegul ei, Cuza, care nu a negat absolut nimic. Lidia Buble și Cuza au fost prezenți, luni seară, la o petrecere, acolo unde au uimit pe toată lumea cu afirmațiile pe care le-au făcut. Artista a spus de față cu toți că îl vrea de soț pe membrul de la Noaptea Târziu.

„Bă, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje: Cuza vrea copii, Cuza știe să gătească, Își dă tot interesul. Fii atent că pe tine mă bazez! M-am îmbrăcat să mă ceară de nevastă. Aștept să mă ceară!”, a spus, glumind, Lidia Buble.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fără să stea prea mult pe gânduri, Cuza a a răspuns afirmațiilor câtăreței și chiar dat de înțeles că este în totalitate de acord: „Gata, ne-am hotărât. Pentru darurile de nuntă vă așteptăm pe revolut”.

După toate cele întâmplate la petrecere, în spațiul public au apărut nenumărate informații potrivit cărora cei doi ar forma în secret un cuplu. Cuza de la Noaptea Târziu a vorbit, în cadrul unui interviu, despre probabilitatea ca el și Lidia Buble să fie într-o relație.

Citeste si: Haziran și Luis Gabriel au aflat sexul bebelușului! Cei doi sunt în culmea fericirii: „Ne-a spus doamna doctor...”

Lidia Buble și Cuza de la Noaptea Târziu formează un cuplu?
Lidia Buble și Cuza de la Noaptea Târziu formează un cuplu?[Sursa foto: Instagram]

Cuza de la Noaptea Târziu, despre zvonurile legate de relația cu Lidia Buble

Fostul iubit al co-prezentatoarei Ramona Olaru a negat orice relație amoroasă cu Lidia Buble și a specificat că totul a fost spus în spirit de glumă, nimic mai mult.

„Totul a fost o glumă, preluată aiurea, nici vorba de așa ceva, să fim un potențial cuplu. Nici nu mă interesează, nici nu mă afectează. Toată gluma a plecat de la faptul că suntem buni amici”, a spus Cuza pentru  Playtech -Impact.

 Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mădălina Pamfile, afacere de lux după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu ce se ocupă acum vedeta

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

NOUTATE: Jador are o nouă iubită! Cine este domnișoara care i-a furat inima artistului: „Și-a petrecut aproape fiecare zi și noapte în apartamentul iubitei sale”

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies