Lidia Buble pune bazele unei noi afaceri! Pe ce planuri vrea să se dezvolte artista! „Deja am început să lucrez așa câte puțin, să-mi fac mici conexiuni.”

Lidia Buble pune bazele unei noi afaceri! Pe ce planuri vrea să se dezvolte artista! „Deja am început să lucrez așa câte puțin, să-mi fac mici conexiuni.”
Lidia Buble pune bazele unei noi afaceri! Pe ce planuri vrea să se dezvolte artista! „Deja am început să lucrez așa câte puțin, să-mi fac mici conexiuni.”

Lidia Buble se pregătește să își deschidă un business.

Lidia Buble este o cântăreață română de muzică pop, care a devenit cunoscută în urmă cu mai mult timp, prin prisma talentului său muzical, pe care l-a moștenit de la tatăl său, care este pastor. Astfel, artista s-a făcut remarcată prin intermediul timbrului vocal deosebit, reușind să cucerească inima publicului foarte repede. Ulterior, Lidia Buble a muncit din greu pentru a se lansa în industria muzicală și pentru a se menține la nivelul așteptărilor publicului.

Astfel, artista este foarte pasionată de tot ceea ce face și a reușit să își creeze o carieră în această industrie, obținând sume frumoase de bani de pe urma evenimentelor și concertelor la care participă. Pe lângă cariera de artistă, Lidia Bubl e este și creator de conținut, având o comunitate numeroasă de persoane în mediul online, care îi sunt alături la orice pas și îi urmăresc cu interes postările.

Cu toate acestea, se pare că vedeta nu se oprește aici în ceea ce privește viața profesională, ci vrea să se axeze pe un nou domeniu.

Lidia Buble se pregătește să își deschidă un business

Citește și: Lidia Buble, întâmplare neașteptată la un restaurant cu stele Michelin! Artistei i-a picat fața când a văzut cât trebuie să dea pe o pizza: „Mi s-a părut extraordinar de mult.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Lidia Buble pune bazele unei noi afaceri! Pe ce planuri vrea să se dezvolte artista
Lidia Buble [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Lidia Buble, dezamăgită de viața la București! Ce a învățat artista după o serie de traume și dezamăgiri: „Eu am crezut că toată lumea e așa sinceră și bună.”

Invitată în cadrul podcastului „Cafea cu visuri”, Lidia Buble a dezvăluit că are o pasiune pentru cosmetice, în special pentru rujuri. Astfel, vedeta vrea să materializeze această pasiune și să pună bazele unui business de succes.

Lidia Buble a dezvăluit că deja lucrează în acest domeniu și se pregătește să își lanseze propria sa afacere.

Sunt o foarte mare iubitoare de parfumuri și de, în special de rujuri. Am în plan să dezvolt ceva și pe această latură. Vreau să transform pasiunea asta în ceva mai mare. Deja am început să lucrez așa câte puțin, să-mi fac mici conexiuni și sunt convinsă că la un moment dat o să reușesc să fac și acest lucru .”, a declarat Lidia Buble.

Lidia Buble pune bazele unei noi afaceri! Pe ce planuri vrea să se dezvolte artista
Lidia Buble [Sursa foto: Instagram]Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Elena Merișoreanu, mândră de tatuajele pe care le are la nivelul feței! Cum a luat artista această decizie! „Am buzele tatuate, am sprâncenele tatuate, am ochii tatuați, ce îmi trebuie mai mult?”

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Cristina Bâtlan nu a terminat o facultate! Regretă femeia de afaceri că a luat această decizie? „Oricum, facultatea aș fi avut-o doar pentru diplomă, nu aș fi profesat niciodată.”

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies