Lidia Buble a fost transformata in Rapunzel


Lidia Buble a acceptat provocarea si a intrat in proiectul “Transformari radicale by Jovsky Studio”, astfel ca artista a surprins cu un look nou, de poveste: a fost transformata in personajul de desene animate Rapunzel.

 

“Am ales sa o interpretez pe Rapunzel pentru ca ador acest desen animat, ba chiar am si o colectie impresionanata de papusi Disney. Cred ca orice fata trebuie sa fie macar pentru o zi un personaj de poveste, o printesa in adevaratul sens al cuvantulu”, declara Lidia Buble.
“Am realizat o coafura cu impletituri bazata pe metoda parului spic cu mese. Am adaugat flori naturale pentru a semana cat mai mult  cu personajul Rapunzel. Am facut o echipa frumoasa, fiecare si-a intrat in rol exact cum ne-am propus. A fost o placere sa lucram cu Lidia. Magia facuta in par s-a simtit si in platou, a incantat privirile tuturor”, spune hairstylist-ul Valentin Alexandroae.
“Intrebata in ce si-ar dori sa o transformam, Lidia a raspuns ca vrea sa fie Rapunzel, personajul ei preferat de desene animate. Cu totii am fost super incantati de propunerea ei, mai ales ca parul blond si cu flori colorate printre codite impletite i se potrivesc perfect. I-am facut un machiaj cat mai natural si am fost incantata sa aud ca si ea isi doreste acelasi lucru, ca asa se simte cel mai bine”, povesteste make-up artistul Simina Bradeanu.

“Am ales sa o interpretez pe Rapunzel pentru ca ador acest desen animat, ba chiar am si o colectie impresionanata de papusi Disney. Cred ca orice fata trebuie sa fie macar pentru o zi un personaj de poveste, o printesa in adevaratul sens al cuvantulu”, declara Lidia Buble.“Am realizat o coafura cu impletituri bazata pe metoda parului spic cu mese. Am adaugat flori naturale pentru a semana cat mai mult  cu personajul Rapunzel. Am facut o echipa frumoasa, fiecare si-a intrat in rol exact cum ne-am propus. A fost o placere sa lucram cu Lidia. Magia facuta in par s-a simtit si in platou, a incantat privirile tuturor”, spune hairstylist-ul Valentin Alexandroae.“Intrebata in ce si-ar dori sa o transformam, Lidia a raspuns ca vrea sa fie Rapunzel, personajul ei preferat de desene animate. Cu totii am fost super incantati de propunerea ei, mai ales ca parul blond si cu flori colorate printre codite impletite i se potrivesc perfect. I-am facut un machiaj cat mai natural si am fost incantata sa aud ca si ea isi doreste acelasi lucru, ca asa se simte cel mai bine”, povesteste make-up artistul Simina Bradeanu.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum arată acum Larisa Vasile de la Exatlon! A pozat în costum de baie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri