LEU: Bărbatul LEU cum iubește și ce tip de femei preferă

Totul despre bărbatul Leu
LEU: Bărbatul LEU cum iubește și ce tip de femei preferă

Află tot ce nu știai despre bărbatul Leu, ce tip de personalitate are, ce femei preferă și ce îl așteaptă în anul 2021.

Nativii din zodia Leu sunt guvernați de Soare, această zodie fiind a cincea din șirul celor douăsprezece semne din zodiac. Este cu adevărat imposibil să nu remarci bărbatul din zodia Leu, întrucât, identificându-se cu Regele Junglei, datorită spiritului de lider, energiei debordante și entuziasmului va ieși în evidență, indiferent de context.

Citeste si: 8 iulie 2021: horoscop. O zodie suferă din dragoste!


Personalitatea și caracterul Bărbatului Leu

În ceea ce privește personalitatea bărbatului Leu, acesta se încadrează în tiparul colericului, la fel ca nativii din zodia Berbec sau Săgetător. Leul adoră să dețină controlul și să fie în centrul atenției, fiind o prezență impunătoare și din punct de vedere fizic. Vei remarca un Leu de la distanță datorită imaginii pe care o afișează.

Bărbatul Leu are, de cel mai mult ori, o construcție atletică, îmbrăcăminte impecabilă, iar postura sa inspiră întotdeauna putere.

Citeste si: //CITEȘTE// FEMEIA SCORPION. TOP 7 caracteristici

Bărbatul Leu personalitate

Ce femei preferă bărbatul Leu

Pentru bărbatul Leu, imaginea sa și părerile celor din jur vor fi extrem de importante. Astfel că, femeia care va sta la brațul lui trebuie să fie impecabilă din toate punctele de vedere.


Leii vor considera respingătoare o femeie neîngrijită, care afișează un look dezordonat. Aceștia vor fi atrași de femeile elegante și rafinate, care se preocupă de fiecare detaliu atunci când se prezintă în societate.

Citeste si: Tot ce trebuie să știi despre zodiile de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bărbatul Leu nu va fi atras de o femeie mult prea fardată sau care își dorește să iasă în evidență printr-o ținută vulgară. Femeia care va sta lângă el trebuie să se preocupe de manichiură și de coafură, să aibă o ținută plină de gust și să emane rafinament.
Teoria este simplă: femeia care va sta la brațul regelui trebuie să se prezinte ca o regină.

Citeste si: //CITEȘTE// Femeia Peşti. TOP 5 caracteristici

Dacă îți dorești să cucerești un nativ din zodia Leu, trebuie să știi că el are nevoie în permanență să-și demonstreze calitățile de lider. Acesta nu se va simți în largul lui alături de o femeie independentă, care îi umbrește poziția.

Femeia din zodia Berbec poate fi o parteneră potrivită pentru bărbatul Leu, întrucât ambele zodii sunt semne de foc și pot avea multe lucruri în comun.

Însă, femeia trebuie să știe că Leul se va îndepărta dacă se va simți controlat sau pus la zid pentru deciziile lui.

Ce femei preferă bărbatul Leu

Citeste si: Horoscop dragoste: Zodii de femei care se îndrăgostesc nebunește în luna iulie deși sunt căsătorite

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Zodia Leu în 2021. Ce spune Mihai Voropchievici despre acest nativ

„Aspectele profesionale vor fi în centrul preocupărilor leilor în tot anul 2021. Leii mai tineri vor fi studioși, vor învăța, vor acumula cunoștințe, în timp ce cei care au deja o situație ar putea să lucreze la o recalificare sau o redobândire de informații. Marte vă va ajuta să fiți în formă. Leii își pot planifica nunta în 2021, între aprilie și septembrie. Există o surpriză pentru cei necăsătoriți și fără copii. Chiar din luna ianuarie, anul 2021 are o fertilitate foarte mare pentru Leu. Munca e mai ușoară în armonie cu colegii. În ianuarie, sănătatea e crucială pentru Lei, așa că țineți-vă departe de cei bolnavi,” conform astrologului Mihai Voropchievici.

Citeste si: Horoscop dragoste! Cele două zodii de bărbați care-și înșală iubitele la finalul lunii iulie

„Leul se va concentra mai mult pe aspectele financiare în 2021, fiind motivat să studieze mai mult și să fie informat în legătură cu mai multe aspecte. Va fi ajutat de Marte să fie la curent cu tot.”

Citeste si: Horoscop iubire: Zodia care se îndrăgostește nebunește de un coleg de serviciu în luna iulie

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies