Legătura de prietenie între împărăteasa Sisi și Regina Elisabeta a României. Irina Margareta Nistor: “De acolo își lua și floarea reginei din păr…”

Legătura de prietenie între împărăteasa Sisi și Regina Elisabeta a României. Irina Margareta Nistor: “De acolo își lua și floarea reginei din păr…”
Legătura de prietenie între împărăteasa Sisi și Regina Elisabeta a României. Irina Margareta Nistor: “De acolo își lua și floarea reginei din păr…”

În această seară, în serialul “Sisi”, difuzat la Kanal D2, la ora 22:00, o nouă filă de poveste.

În această seară, de la ora 22:00, povestea frumoasei, inteligenței și seducătoarei Sisi continuă la Kanal D2, cu un nou episod al serialului ce poartă numele legendarei împărătese.

În fiecare seară de joi, telespectatorii sunt invitați, cu fiecare episod, să fie martori ai unui crâmpei de istorie, cel al transformării unei adolescente rebele într-o adevărată femeie de stat.

Serialul "Sisi" impresionează prin exuberanța jocului actoricesc, strălucirea decorurilor și costumelor, dar și prin măiestria cu care sunt țesute intrigile în jurul celei mai cunoscute povești de iubire regale din Europa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Puțini știu că Sisi, această frumusețe legendară, iubitoare de libertate a avut o frumoasă prietenie cu Regina Elisabeta a României. Cele două femei au avut o legătură foarte puternică, fiind legate invizibil de aceeași pasiune pentru tot ceea ce era frumos în jurul lor. Mai mult, frumoasa împărăteasă a vizitat de mai multe ori România.

"Regina noastră (n.r. Regina Elisabeta a României) a știut întotdeauna să îi fie alături împărătesei (n.r. Sisi) care nu a avut o viață nici ca-n filme, nici ca în romane, ci, până la urmă, o existent ă  ca oricărei muritoare. Știm că a fost și pe la Peleș, de acolo își lua și <floarea reginei> pe care o purta în păr, o floare foarte rară, care are și o poveste foarte frumoasă",  a subliniat Irina Margareta Nistor referindu-se la floarea de colț care este de secole un simbol

național în Austria și care, în țara noastră reprezintă un simbol al dragostei.

Nu ratați un nou episod emoționant al serialului fenomen “Sisi”, în această seară la Kanal D2, de la 22:00. Productia poate fi urmărită în fiecare joi, de la ora 22:00, la Kanal D2.Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sfatul zilei din 18 iulie 2024. O zodie are o zi prosperă

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies