Laura Cosoi, în lacrimi la TV! Actrița și-a amintit de momentele petrecute alături de părinții săi: „Acolo am trăit cu părinții mei ultimele momente. Sufletul meu e acolo.”

Laura Cosoi, în lacrimi la TV! Actrița și-a amintit de momentele petrecute alături de părinții săi: „Acolo am trăit cu părinții mei ultimele momente. Sufletul meu e acolo.”
Laura Cosoi, în lacrimi la TV! Actrița și-a amintit de momentele petrecute alături de părinții săi: „Acolo am trăit cu părinții mei ultimele momente. Sufletul meu e acolo.”

Prezentatoarea TV a izbucnit în plâns în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Laura Cosoi traversează una dintre cele mai sensibile perioade din viața sa. Actrița urmează să devină mamă pentru a patra oară, însă bucuria sarcinii a fost oarecum însoțită de tristețea pierderii ambilor părinți, mama sa stingându-se din viață cu puțin timp înainte ca actrița să anunțe că este însărcinată pentru a patra oară.  

Laura Cosoi își construiește o casă în Maramureș

Citește și: Cum arătau mesele în familie pentru Laura Cosoi? Vedeta și-a adus aminte de obiceiurile mamei sale „Pregătea mereu altfel de mâncare față de ce pregăteau celelalte mame.”

Laura Cosoi, în lacrimi la TV! Actrița și-a amintit de momentele petrecute alături de părinții săi
Laura Cosoi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gesturile prin care soțul Laurei Cosoi îi arată iubirea în fiecare zi. Vedeta a făcut declarații despre cum arată viața ei acum. „Asta este declarația de dragoste.”

Recent, Laura Cosoi a avut parte de o reacție neașteptată la TV. În cadrul emisiunii pe care o moderează, prezentatoarea TV a avut-o ca invitată pe Alexandra Ungureanu, care a vorbit despre vacanțele sale din Maramureș. Actrița și-a adus aminte de locurile natale, de copilăria sa și nu a mai putut să își stăpânească lacrimile. Astfel, Laura Cosoi a dezvăluit că urmează să își construiască o casă în Maramureș.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pentru mine, Maramureșul este foarte acasă și îmi aduce aminte de părinții mei, pentru că acolo am trăit cu părinții mei ultimele momente, cele mai frumoase din viețile noastre.(...) Sufletul îmi este plin de recunoștință, de iubire și de bucurie că am trăit ce am trăit.

Ai reușit să-mi readuci amintiri atât de plăcute și foarte dragi mie.(...)

Maramureș este un loc care mie îmi este pe suflet, este a doua casă cum s-ar spune, deși nu am avut neapărat rude în Maramureș, tatăl meu fiind din Zalău, deci cumva la graniță.

Sufletul meu e acolo, acolo am botezat copiii. (…) Am cumpărat acolo un teren și urmează să ridicăm o casă să salvăm o casă veche de 100 de ani.

”, a spus Laura Cosoi, în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Laura Cosoi, mamă de băiețel?!

Laura Cosoi, în lacrimi la TV! Actrița și-a amintit de momentele petrecute alături de părinții săi
Laura Cosoi și fetițele sale [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la mare de la 1 iunie! Prețurile în Mamaia ajung la 750 de lei pe noapte- kanald.ro

Citește și: "Fata mea putrezește în mormânt, el..."- Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș- stirilekanald.ro

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt fericiții părinți a trei fetițe minunate: Rita, Vera și Lara. Acum, toată lumea se întreabă dacă blondina va aduce pe lume un băiețel sau familia lor se va mări cu încă o fetiță.

Doamne-ajută să fie sănătos… copilul! Vreau să nasc natural, am născut toți copiii pe cale naturală. Pentru mine, nașterile naturale sunt cele mai frumoase experiențe personale.

Fetițele au fost foarte fericite și Rita a fost foarte nostimă. Mi-a zis că o luăm iar de la capăt și că mă va ajuta să schimb scutece. Fetele, în general, au acest instinct matern.

De fiecare dată, la ecografii am mici emoții. Sper să fie totul în regulă, dar eu simt deja că totul este bine.

Totul este în regulă! Este o sarcină la o vârstă înaintată, am vârsta de 42 de ani… Eram convinși că nu o să se mai întâmple, dar s-a întâmplat pur și simplu. Ne doream, dar nu ne așteptam. N-am făcut tratamente sau ceva de genul. ”, a mărturisit Laura Cosoi pentru Playtech.ro.



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Marcel Pavel, despre cum trebuie să se comporte o femeie adevărată. Artistul a nominalizat câteva femei frumoase din showbizul românesc: „Sunt o grămadă de doamne superbe.”

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Ce răspuns a primit Florin Piersic de la Carmen Harra când a întrebat-o: "Carmen, eu cât trăiesc?"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Patrick a pupat-o pe Virginia! Robi dă primele semne de gelozie: „Ce ți se pare ție gestul ăsta?”

A murit Preotul Gheorghe! Breaking news


Cookies