Larisa Iordache a răbufnit! „NU era treaba mea să stau în stradă!”


După ce și-a atribuit rolul de polițist, Larisa Iordache a renunțat la uniformă explicând că nu era oobligația ei să patruleze.


In articol:

Gimnasta Larisa Iordache, în vârstă de doar 23 de ani a renunțat, după doar câteva zile, la noul rol pe care îl primise: cel de polițist. Sportiva a explicat că nu a putut exercita această funcție, mai ales că îi punea sănătatea în pericol, având în vedere că România se numără printre țările care luptă contra pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Larisa Iordache arată senzaţional în costum de baie! Campioana la gimnastică s-a pozat la plajă şi la piscină!

Din cauza lipsei de personal din cadrul Poliției Române, Larisa Iordache, gimnasta legitimată la Clubul Sportiv Dinamo, a fost nevoită să îmbrace uniforma de polițist, deoarece clubul menționat anterior se află în subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

larisa iordache, gimnasta, polițist, a răbufnit, a renunțat
larisa iordache, gimnasta, polițist, a răbufnit, a renunțat

Larisa Iordache a renunțat la rolul de polițist! De ce a luat gimnasta această decizie radicală

Astfel, Larisa Iordache a povestit că are anumite probleme de sănătate care îi dau mari bătăi de cap și o împiedică să stea în picioare perioade lungi de timp, așa cum ar trebui să facă un polițist.

Mai mult decât atât, gimnasta a răbufnit și a explicat că nu era treaba ei să exercite funcția de polițist, că nu s-a dezis de responsabilitățile primite, dar ales să se pună pe primul loc și să își rezolve întâi problemele de sănătate.

Citeste si: O recunosti? Cine e politista cu masca medicala care a iesit pe teren in timpul pandemiei de coronavirus: "Va rog sa stati in casa"

„Momentan, nu am intrat în concediu medical, voi vedea dacă am să o fac. Am niște probleme la tendonul ahilian de la piciorul stâng.

Nu am fugit de responsabilitate, îmi văd de sănătate.

Nu era treaba mea să stau în stradă”, a mărturisit Larisa Iordache.

larisa iordache, gimnasta, polițist, a răbufnit, a renunțat
larisa iordache, gimnasta, polițist, a răbufnit, a renunțat

Cu toate acestea, Larisa Iordache a dezvăluit că nu i-a fost greu să se obișnuiască în rolul de polițist și că, în ciuda emoțiilor avute, s-a descurcat foarte bine.

„M-am obișnuit repede, am întâlnit persoane OK, nu a fost nimic incomod. Am oprit lumea pe stradă, am oprit și mașini.

Nu am dat amendă, doar am verificat dacă au șoferii actele în regulă. Mă supraveghea colegul meu. Am avut emoții în primele dăți, dar apoi m-am obișnuit. Am făcut un instructaj înainte, unde mi s-a explicat ce avem de făcut, apoi am aplicat pe teren”, a mai spus gimnasta Larisa Iordache.

Citeste si: Larisa Iordache luptă contra coronavirus, din linia I! A dat costumele de gimnastică pe uniforma de polițist


Abonează-te pe

Citește și:

Larisa Iordache luptă contra coronavirus, din linia I! A dat costumele de gimnastică pe uniformă. Felicitări!

DENUNȚ exploziv! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy

Larisa Iordache s-a logodit! Cine este norocosul

Legendele Exatlon, din nou în Republica Domincană!

Larisa Iordache arată senzaţional în costum de baie! Campioana la gimnastică s-a pozat la plajă şi la piscină!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

DESCOPERĂ: Totul despre cine a fost Regina Maria a României. Naștere, nume real, căsătorii, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri