La shopping cu Elena, câştigătoarea de la "Bravo, ai stil!" Cum facem să cumpăram corect şi să mergem direct la ţintă? Cele mai bune ponturi! VIDEO EXCLUSIV!


Elena, câştigătoarea de la "Bravo, ai stil!", la shopping! Cum facem să cumpăram corect şi să mergem direct la ţintă?

Multe doamne sunt îngrozite de ideea de a merge la shopping pentru că pierd prea mult timp, nu găsesc ceea ce îşi doresc, nu au răbdare sa probeze, iar lista poate continua. Unde mai punem şi că, ajungând acasă, îşi dau seama că au cumpărat ceva de care nu aveau nevoie, ceva ce nu se potriveşte cu nimic sau, mai rău, ceva ce nu le place cu adevărat.

Este important ca fiecare femeie să ajungă să îşi cunoască stilul, să îşi compună o garderobă cu piesele esenţiale: un costum, o pereche de jeans, tricou, cămaşă albă, rochie neagră, pantofii potriviţi, o pereche de sandale, şi balerini. În fiecare sezon să adauge piese noi, care pot fi combinate cu ceea ce au deja in dressing!

Citeste si: Idei cu stil, cu Elena, câştigătoarea de la "Bravo, ai stil!"! Cum alegem pălăria potrivită?

Elena, câştigătoarea de la "Bravo, ai stil!", la shopping! Cunoaşterea şi stăpânirea unui stil vestimentar ne ajută să putem avea câteva magazine preferate 

De fiecare dată când mergem la cumpărături, trebuie să ne întrebăm: peste şase luni îmi va mai plăcea acest articol? Daca răspunsul  este nu, îl lăsăm în magazin.

Foarte important este să facem curăţenie printre haine periodic, să nu păstrăm ceea ce nu mai purtăm, pentru a evita situaţiile în care suntem în faţa dressing-ului plin, dar nu avem cu ce să ne îmbrăcăm.

 

Citeste si: Ilinca Vandici, ţinută superbă la lansarea produselor de beauty non-toxice pe care le promovează! Cum ţi se pare? FOTO EXCLUSIV!

Cunoaşterea şi stăpânirea unui stil vestimentar ne ajută să putem avea câteva magazine preferate, iar alegerile să fie mult mai uşor de făcut! 

Vă pup şi spor la shopping!

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Sfântul Apostol Luca, sărbătorit pe 18 octombrie. Ce nu ai voie să faci azi, e mare păcat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri