„La noi a fost vorba de orgoliu!” Vica Blochina a vorbit despre pensia alimentară pe care o primește de la Victor Pițurcă

„La noi a fost vorba de orgoliu!” Vica Blochina a vorbit despre pensia alimentară pe care o primește de la Victor Pițurcă
„La noi a fost vorba de orgoliu!” Vica Blochina a vorbit despre pensia alimentară pe care o primește de la Victor Pițurcă

Victor Pițurcă și Vica Blochina au avut o relație de iubire controversată care a durat 16 ani, în timpul căreia antrenorul român era căsătorit cu o altă femeie.

Fiul lor, Edan, a crescut și a ajuns acum la vârsta adolescenței. Se cunoaște că Piți plătește pensie alimentară mamei fiului său în prezent.

Citește și: „Eu l-am înșelat pe el foarte mult.” Vica Blochina, despre motivul pentru care i-a fost infidelă lui Victor Pițurcă

Ce pensie alimentară îi plătește Victor Pițurcă, Vicăi Blochina, pentru creșterea lui Edan

Este cunoscut faptul că Victor Pițurcă și Vica Blochina au avut o relație amoroasă secretă timp de 16 ani, în timpul căsătoriei fostului antrenor al echipei naționale de fotbal din România cu o altă femeie. Cu toate acestea, în prezent, Victor Pițurcă are o relație strânsă cu fiul său, Edan. În trecut, Vica Blochina a susținut că Pițurcă nu a dorit să recunoască paternitatea băiatului în timp ce acesta era încă un copil.

În cadrul podcast-ului „Tare de tot”, blondina a mărturisit că a făcut multe sacrificii de-a lungul vieții pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe Edan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Binele copilului e mai important decât binele meu. Eu mi-am propus ca Edan să nu crească cu probleme că nu e dorit.

La noi a fost vorba de orgoliu. Mi-am dorit foarte mult ca el să nu sufere și am făcut foarte multe compromisuri. Am renunțat la o mare parte din pensia alimentară și am încasat foarte puțini bani de la Pițurcă. Am renunțat la 10.000 de euro. Eu câștigasem în instanță pensie alimentară de 10.000 de euro”, a spus blondina.

Ce a mai spus Vica Blochina despre Victor Pițurcă

Conform spuselor sale, se pare că fosta dansatoare de la Melody ar fi renunțat la suma de 10.000 de euro, pe care o obținuse inițial prin proces legal, și ar fi acceptat să primească lunar 1.500 de euro de la fostul său partener de viață, în schimbul creșterii fiului lor.

„După ce am fost la INML și am semnat și s-a văzut copilul cu tatăl lui să facă testul de paternitate.

Înțelegerea a fost să aibă grijă de copil, copilul să fie pe numele lui dacă eu renunț la banii ăia. I-am spus să scrie cât vrea el la pensie alimentară și să dea orice sumă de bani consideră el că trebuie să primesc pentru copil. Când am ajuns la notar suma de bani a fost 1.500 de euro.”, a declarat Vica Blochina.

Citește și: „Am putut să observ că tatăl meu are o problemă. Foarte des, odată la câteva zile, observam că vine acasă şi era băut." Georgiana Drăgan, povestea unei consumatoare de substanţe interziseCitește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Nu vreau să mai fiu prietenă cu Oana Roman niciodată! Nu s-a întâmplat o singură dată, ci de mai multe ori!" Motivul pentru care Vica Blochina nu își mai dorește să fie prietenă cu Oana Roman

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies