„La mine a fost un șoc.” Cristina Cioran, despre împăcarea cu Alex Dobrescu


Cristina Cioran și Alex Dobrescu au avut foarte multe obstacole de-a lungul relației, iar în ultima perioadă, cei doi au avut destul de multe conflicte și au decis să meargă pe drumuri separate.


In articol:

Cu toate că la început își doreau să ia o mică pauză de la relație, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ajuns la separarea definitivă.

Citește și: „Nu înțeleg violența.” Alex Dobrescu, acuzații grave pentru Cristina Cioran

Cristina Cioran, despre o posibilă împăcare cu Alex Dobrescu

Cristina Cioran încă este șocată în legătură cu ceea ce s-a întâmplat în relația cu tatăl fiicei sale. Ea nu a crezut că se va ajunge la o separare și încă este surprinsă de schimbările pe care le-a avut Alex Dobrescu în ultimul timp.

„Nu mi-aș fi imaginat, într-adevăr, în septembrie sau în octombrie la început, că o să fim aici. Ceva s-a întâmplat în relația noastră. Deodată a fost de nerecunoscut. Am încercat, nu-mi reproșez nimic. Am încercat tot ce era de încercat, până când mi-am făcut băgăjelul și am plecat. La mine a fost un șoc, pentru că nu îmi venea să cred. Noi ne cunoșteam într-un fel, eram într-un fel și dintr-odată nu am mai fost.

Cred că de la un moment dat încolo ne-am dorit lucruri diferite, asta cred cu adevărat..”, a mărturisit Cristina Cioran, în cadrul unei emisiuni.

Cristina Cioran a fost întrebată dacă mai există o șansă între ea și fostul său partener, iar vedeta  a fost fermă în răspuns și a spus că nu mai este drum înapoi pentru ei. Ea este foarte dezamăgită de comportamentul pe care fostul său iubit l-a abordat.

„Nu cred... Ce drum înapoi? Noi nu suntem în filme. Eu cred în viața asta în iertări, împăcări, în reveniri, în regăsiri, doar că în situația asta s-a produs foarte mult rău, s-a stricat și deteriorat foarte mult. S-a pierdut foarte mult respect, deci chiar dacă el își dorește... nu!”, a mai spus Cristina Cioran.

Citește și: Alex Dobrescu, într-o nouă relație imediat după separarea de Cristina Cioran! Bărbatul a publica prima poză

Cristina Cioran, despre împăcarea cu Alex Dobrescu

Cristina Cioran, despre împăcarea cu Alex Dobrescu

[Sursa foto: Instagram]

Alex Dobrescu se interesează de fosta parteneră și de fiica sa, chiar și după despărțire

Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, Alex Dobrescu continuă să își asume rolul de tată și a mărturisit că va avea în continuare grijă de fiica lui. Pe lângă aceste aspecte, el îi va fi alături Cristinei Cioran și o va ajuta de fiecare dată când va avea nevoie.

„Eu chiar am vrut să ne căsătorim (n.r Cristina Cioran), dar am văzut că suntem din dimensiuni diferite. Eu o s-o ajut pe ea și pe fiica mea, cum o ajut și pe fosta mea soție. Ea (n.r Cristina Cioran) nu este fericită, eu am fost «fericirea» ei. A rezistat cu greu lângă mine doi ani în relație. Nu a plecat de lângă mine, a fost de comun acord”, a mărturisit Alex Dobrescu, în urmă cu puțin timp, într-o emisiune TV.

Cristina Cioran, despre împăcarea cu Alex Dobrescu

Cristina Cioran, despre împăcarea cu Alex Dobrescu

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este iubitul Cristinei Cioran. ,,Nimic nu este întâmplător”


Abonează-te pe

Citește și:

„Nu înțeleg violența.” Alex Dobrescu, acuzații grave pentru Cristina Cioran

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

„Dă-mi cheia.” Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au certat în văzul lumii

„Suntem mult mai relaxate.” Cu cine s-a mutat Cristina Cioran în casa în care locuia cu fostul său partener, Alex Dobrescu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri