Kristen Steward isi schimba look-ul pentru noua campanie Chanel! Uite cum ii sta in rol de texana


Kristen Steward este o femeie controvesata, urata si iubita in acelasi timp, placuta si blamata de persoanele care ii urmaresc filmele.

 

Cu toate acestea, Karl Lagerfeld si Nicolas Ghesquiere fac parte din cercul sau de admiratori. Dupa trei campanii Balenciaga si o campanie CHanel, putem spune ca industria fashion este atrasa de acest copil controversat al Hollywood-ului.
In luna decembrie, Lagerfeld a anuntat ca actrita urmeaza sa fie chipul colectiei Métiers d’Art. Iata ca acum putem vedea cateva imagini din campanie, iar influenta Texasului este destul de clara.
"Sedinta foto a fost usoara, iar Karl este fantastic si dulce. Singurul lucru inspaimantator la el este aceasta fatata inabordabila pe care o abordeaza", spune Kristen.

Cu toate acestea, Karl Lagerfeld si Nicolas Ghesquiere fac parte din cercul sau de admiratori. Dupa trei campanii Balenciaga si o campanie CHanel, putem spune ca industria fashion este atrasa de acest copil controversat al Hollywood-ului.In luna decembrie, Lagerfeld a anuntat ca actrita urmeaza sa fie chipul colectiei Métiers d’Art. Iata ca acum putem vedea cateva imagini din campanie, iar influenta Texasului este destul de clara.

"Sedinta foto a fost usoara, iar Karl este fantastic si dulce. Singurul lucru inspaimantator la el este aceasta fatata inabordabila pe care o afiseaza", spune Kristen.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Sorina Ceugea este însărcinată! A ținut totul ascuns aproape șapte luni!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri