Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în secret

Kourtney Kardashian și Travis Barker

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit

Cei doi s-au logodit în luna octombrie 2021 într-un cadru de vis și de curând au anunțat că își doresc să aibă un copil.

După mai bine de un an de relație, Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit, imediat după ce au plecat de la ediția cu numărul 64 a Premiilor Grammy.

În urmă cu câteva luni, sora lui Kim Kardashian a primit un superb inel de logodnă din partea artistului Travid Barker, iar acum, cei doi au decis să devină soț și soție într-un cadru neconvențional.

Citeste si: Kourtney Kardashian s-a logodit în acest weekend cu Travis Barker, iubitul ei cu care este impreuna de mai putin de un an

Îndrăgostiții au decis să se căsătorească în Las Vegas, așa că și-au spus jurămintele în fața unui bărbat costumat în Elvis Presley, iar la eveniment nu au fost invitați nici măcar membrii familiei, semn că s-a dorit ca toată lumea să păstreze secret.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Atât Travis, cât și Kourtney și-au dorit ca evenimentul să se petreacă departe de blițurile paparazzilor, Kourtney fiind una dintre cele mai vânate vedete de către fotografi.

Citeste si: Kourtney Kardashian s-a logodit cu Travis Barker?

Cu toate acestea, se pare că va urma și o petrecere fastuoasă, conform relatărilor celor de la Page Six.

De curând, Kourtney Kardashian a dezvăluit că își dorește să îi dăruiască un copil lui Travis Barker și că face și tratamente în acest sens, astfel că la Gala Premiilor Grammy, vedeta a fost văzută cu o burtică suspectă. Cu toate acestea, se pare că tratamentele administrate au efecte adverse și din acest motiv pare însărcinată. 

Citeste si: VIDEO| Travis Barker a cerut-o de soție pe Kourtney Kardashian într-un cadru extrem de romantic 

Kourtney Kardashian și Travis Barker, vecini, apoi prieteni

Înainte de a fi împreună, Kourtney Kardashian și Travis Barker au fost vecini, apoi au devenit prieteni, după ce copiii celor doi s-au împrietenit. Sora lui Kim Kardashian a mai fost căsătorită cu Scott Disick, cu care are trei copii, iar relația celor doi a fost intens mediatizată. De cealaltă parte, Travis Barker a mai fost căsătorit de două ori și are doi copii, iar acum își dorește încă un copil cu Kourtney.Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Cine este Adrian Brâncoveanu. „Nu a fost dragoste la prima vedere.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies