Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în secret

Kourtney Kardashian și Travis Barker
Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit

Cei doi s-au logodit în luna octombrie 2021 într-un cadru de vis și de curând au anunțat că își doresc să aibă un copil.

După mai bine de un an de relație, Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit, imediat după ce au plecat de la ediția cu numărul 64 a Premiilor Grammy.

În urmă cu câteva luni, sora lui Kim Kardashian a primit un superb inel de logodnă din partea artistului Travid Barker, iar acum, cei doi au decis să devină soț și soție într-un cadru neconvențional.

Citeste si: Kourtney Kardashian s-a logodit în acest weekend cu Travis Barker, iubitul ei cu care este impreuna de mai putin de un an

Îndrăgostiții au decis să se căsătorească în Las Vegas, așa că și-au spus jurămintele în fața unui bărbat costumat în Elvis Presley, iar la eveniment nu au fost invitați nici măcar membrii familiei, semn că s-a dorit ca toată lumea să păstreze secret.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Atât Travis, cât și Kourtney și-au dorit ca evenimentul să se petreacă departe de blițurile paparazzilor, Kourtney fiind una dintre cele mai vânate vedete de către fotografi.

Citeste si: Kourtney Kardashian s-a logodit cu Travis Barker?

Cu toate acestea, se pare că va urma și o petrecere fastuoasă, conform relatărilor celor de la Page Six.

De curând, Kourtney Kardashian a dezvăluit că își dorește să îi dăruiască un copil lui Travis Barker și că face și tratamente în acest sens, astfel că la Gala Premiilor Grammy, vedeta a fost văzută cu o burtică suspectă. Cu toate acestea, se pare că tratamentele administrate au efecte adverse și din acest motiv pare însărcinată. 

Citeste si: VIDEO| Travis Barker a cerut-o de soție pe Kourtney Kardashian într-un cadru extrem de romantic 

Kourtney Kardashian și Travis Barker, vecini, apoi prieteni

Înainte de a fi împreună, Kourtney Kardashian și Travis Barker au fost vecini, apoi au devenit prieteni, după ce copiii celor doi s-au împrietenit. Sora lui Kim Kardashian a mai fost căsătorită cu Scott Disick, cu care are trei copii, iar relația celor doi a fost intens mediatizată. De cealaltă parte, Travis Barker a mai fost căsătorit de două ori și are doi copii, iar acum își dorește încă un copil cu Kourtney.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies