Kîvîlcim, surpriză copleșitoare pentru Omer

Kîvîlcim, surpriză copleșitoare pentru Omer
Kîvîlcim, surpriză copleșitoare pentru Omer

Astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producții vor fi martori unor momente inedite ce se vor derula în viețile celor doi îndrăgostiți, Kîvîlcîm și Omer.

Dragostea care leagă frumosul cuplu Kîvîlcîm și Omer crește de la o zi la alta, iar cei doi surprind prin armonia constantă ce le guvernează viețile. Kîvîlcîm plănuiește să îi facă o surpriză de proporții iubitului său, iar Metehan, Cimen și Doga sunt persoanele de nădejde care o vor ajuta ca visul acesteia să se îndeplinească.

Faith continuă să se “îngrijoreze” de relația pe care o are fosta soție cu Giray dar, pe de altă parte, bărbatul face orice pentru ca Gorkem să fie fericită în casa familiei Unal, fapte care îi deranjează teribil

pe cei din jur.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pembe este îngrijorată că Nursema s-ar putea căsători cu Ruzgar, femeia știind sentimentele pe care tânărul le nutrește pentru fiica sa, și are un nou plan pentru a-i gestiona viitorul tinerei.

Ce surpriză copleșitoare îi va face Kîvîlcîm lui Omer puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ema Uta, despre începuturile carierei de make-up artist. Sacrificiile făcute până a devenit cunoscută. „Sunt 16 ani de muncă în spate.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Zacuscă de gogonele, rețeta Paulei Chirilă. „Este excepțională. E simplu.”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies