Kit de urgență, în cazul în care te infectezi cu coronavirus! Ce trebuie să ai în casă


Iată ce trebuie să ții în casă în cazul în care te infectezi cu Covid-19. Ce spun mai mulți medici despre kit-ul de urgență pe care trebui să îl ținem în casă.


In articol:

  În plină pandemie, mai mulți medici au întocmit o listă cu sugestii și sfaturi despre setul ideal de îngrijire la domiciliu împotriva Covid-19.

  În cazul în care spitalele vor fi aglomerate de pacienți infectați cu Coronavirus, este foarte posibil ca pacienții cu forme ușoare sau asimptomatici să fie nevoiți să se trateze singuri acasă, așa cum se întâmplă deja în Spania, Italia sau Marea Britanie.

  De aceea, este foarte important să ai în casă un kit de urgență care să conțină medicamentele necesare, dar și anumite dispozitive sau echipamente medicale.

  Jurnalișii de la The Wall Street Journal au vorbit cu mai mulți medici pentru a afla de la aceștia ce ar trebui să ținem în casă în această perioadă, pentru a ne îngriji în cazul infectării cu Covid-19.

  Citeste si: Raed Arafat, mesaj important despre purtarea măștii de protecție: „Dacă nu găsiți să cumpărați, improvizați ceva!”

  Din acest kit nu ar trebui să lipsească produse de igienizare și curățenie a locuinței, precum și materiale de protecție care să prevină răspândirea virusului la ceilalți membri ai familiei. În ultimul rând, din kit nu trebuie să lipsească medicamente.

  Astfel, în kitul de curățenie și igienizare, este nevoie de o sticlă cu clor, o sticlă cu înălbitor, dar și un dezinfectant pentru a spăla pe jos.

  Kit de urgență, în cazul în care te infectezi cu coronavirus! Ce trebuie să ai în casă
  Kit de urgență, în cazul în care te infectezi cu coronavirus! Ce trebuie să ai în casă

  De asemenea, este esențial ca la hainele care se bagă la mașina de spălat să se folosească și o soluție de dezinfectare a hainelor, pe lângă detergent.

  Pe lângă produsele de curățenie, va trebui să fim „echipați” și cu produse și materiale de protecție. Măști de protecție, mănuși, iar în interiorul casei, dacă mai sunt și alte persoane, este esențial să purtăm mască și să limităm plimbările în casă.

   

  Medicii recomandă ca cel expus să stea complet izolat într-o cameră, iar dacă este posibil, să aibă acces la o baie proprie.

   


  Citește și:

  Vali Bărbulescu și Delia Tudose s-au despărțit, după 12 ani de relație

  Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura” Din pitoreasca Moldova catre fascinantul Tinut Secuiesc

  Ghidul tău pentru îngrijirea florilor de toamnă. Află totul aici!

  Duel cu flăcări între Bianca Rus si Cristina Şişcanu! "Mi-a spus.. Hai, marș!"

  Kanal D, lider de piata cu editia de ieri a emisiunii “Teo Show”

  Clipul zilei pe KFETELE.RO

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Divertisment

  Bianca Comănici și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei sunt din nou împreună?! „I-am zis să ieșim la un suc și…”

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Pentru tine
  Parteneri