Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la "cuțite"! Cei doi comunică doar prin gărzile de corp!


Divorțul între Kim Kardashian și Kanye West se lasă cu scandal! Cei doi încearcă să salveze aparențele de dragul copiilor.


In articol:

Kim Kardashian și Kanye West au format una dintre cele mai mediatizate perechi de celebrități ale Americii. Din păcate, în privința relației lor trebuie folosit timpul trecut pentru că luna trecută vestea șoc despre cele două staruri a fost despre divorțul lor. Căsătoriți din 2014, după o căsnicie de aproape 7 ani și 4 copii, Kim Kardashian și Kanye West au ajuns “la cuțite”.

Tensiune și decizii radicale în privința divorțului dintre Kim Kardashian și Kanye West!

Presa internațională a scris și a tot scris… despre problemele din cuplu pe care cei doi le aveau de mai mult timp. Urmărită de peste 209 milioane de utilizatori ai Instagramului, Kim a întrerupt orice legătură cu Kanye. Bărbatul s-a mutat de acasă încă dinaintea introducerii cererii de divorț din partea soției lui.

Comunicarea între cei doi este deficitară și se realizează prin gărzile de corp. Ceea ce este de apreciat este faptul că ambii părinți doresc să fie implicați în creșterea copiilor lor.

Citeste si: Divorț neașteptat în showbiz! Kim Kardashian vrea să îi spună „adio” lui Kanye West! „Se simte blocată din cauza lui!”

Kim Kardashian si Kanye West
Kim Kardashian si Kanye West [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Kanye West a anunțat că încearcă să divorțeze de soția sa, Kim Kardashian

Un apropiat al cuplului a precizat că: “ „Are încredere în el atunci când se află în jurul copiilor. Îi iubește foarte mult. Kim părăsește casa și apoi el vine și stă cu copiii. Au o armată de bone astfel încât tranziția este ușoară pentru cei mici.”

Pentru a nu traversa o stare de nefericire și tristețe după pronunțarea  divorțului lor, starurile s-au gândit că varianta cea mai bună pentru copii este să rămână ea și micuţii în proprietatea luxoasă de la Hidden Hills, Los Angeles.

Copiii ar fi avut cel mai mult de suferit în toată această ecuație. Zvonistica în privința tuturor neînțelegerilor este accentuată inclusiv de revista People care citează că între ei a existat o strategie bine pusă la punct. Cel mai ușor lucru a fost felul în care împart banii după divorț pentru că înaintea căsătoriei lor a fost realizat un contract prenupțial.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)


Abonează-te pe

Citește și:

Divorț neașteptat în showbiz! Kim Kardashian vrea să îi spună „adio” lui Kanye West! „Se simte blocată din cauza lui!”

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

Kanye West a anunțat că încearcă să divorțeze de soția sa, Kim Kardashian

Divorțul anului în showbiz-ul internațional! Kim Kardashian și Kanye West se despart definitiv!

DESCOPERĂ: Modele de rochii tricotate pe care le poți purta în zilele reci

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Dieta SCARSDALE. Principii de baza, reguli, idei de meniu pentru 7 zile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri