Kanal D, primul loc în topul audiențelor, cu show-ul “Roata Norocului”; aproape două milioane de fani au fost, aseară, cu ochii pe cea mai îndrăgită emisiune concurs, prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi


Divertismentul de calitate a fost prima opțiune a telespectatorilor aseară, la Kanal D, Stația TV ocupând primul loc, în topul audiențelor cu emisiunea concurs “Roata Norocului”, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Aseară, Kanal D a surclasat celelalte stații TV, ocupând prima poziție în topul televiziunilor,  la nivelul întregii țări. Ediția de aseară a show-ului, prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, i-a avut că invitați pe Ilinca Vandici și Daniel Pavel, îndrăgitele vedete Kanal D acceptând provocarea “Roata Norocului” cu inima deschisă, din dorința a ajută o familie aflată în dificultate.

Ieri, în intervalul 20:00 – 22:45, Kanal D a fost lider de piață cu “Roata Norocului”, acumulând 7,9% puncte de rating și 17,1% cotă de piață, la nivelul întregii țări, poziționând Stația TV în fruntea clasamentului televiziunilor din România.

1.394.000 de români din întreaga țară au urmărit ieri, în medie, în fiecare minut al difuzării, în intervalul sus-menționat, emisiunea „Roata Norocului”, minutul de aur, atins la 20:33, adunând în fața micilor ecrane aproape 2 milioane de fani (1.867.000) din întreaga țară.

Familia pentru care Ilinca Vandici și Daniel Pavel au învârtit “Roata norocului” se confruntă, pe lângă greutățile pe care le întâmpină zi de zi, și cu diagnosticul fiului cel mare.

Acesta e nevoit să urmeze terapii specifice, diagnosticat fiind cu ADHD.

Ilinca Vandici și Daniel Pavel au făcut familiei Constantin o bucurie uriașă, reușind să îi ofere, în urma participării la “Roata Norocului”, premii semnificative constând în obiecte utile pentru uzul casnic, de care e mare nevoie într-o gospodărie: aragaz, televizor, aspirator, filtru de cafea, robot de bucătărie etc.

Nu ratați emisiunea concurs “Roata Norocului”, prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi un copil mic

Am aflat motivul real pentru care Dan Negru și-a dat demisia! Incredibil ce salariu avea

DESCOPERĂ: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

CITEȘTE: Originea numelui tău de familie. Lista celor mai populare nume pe zone

DESCOPERĂ: Machiajul de iarnă. Ce se poartă în 2021-2022

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi FLUTURI

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri