Kanal D, premii la Gala Recunoștinței 2022, organizată de SOS Satele Copiilor


Distincțiile "Mesagerul Binelui" și "Ambasador SOS Satele Copiilor" - recunoaștere a implicării stației în susținerea copiilor vulnerabili

Televiziunea Kanal D a fost premiată recent pentru implicarea în cauza copiilor care au nevoie de sprijinul comunității, în cadrul "Galei Recunoștinței 2022" organizată de SOS Satele Copiilor, asociatie care derulează programe dedicate copiilor aflați în dificultate.

 

Într-o ambianță solemnă și emoționantă, distincția "Mesagerul binelui" a revenit Kanal D si a fost ridicată în numele echipei de Cristina Sava, Director de Marketing si Comunicare al staţiei, iar cea de "Ambasador SOS Satele Copiilor" a fost înmânată Silviei Ioniță, prezentatoare a Știrilor Kanal D de weekend.

 

Kanal D s-a implicat activ de-a lungul timpului în campaniile derulate de SOS Satele Copiilor, din dorința de a fi alături de comunitate și de cei care au nevoie de sprijin. Prin vocea vedetelor Kanal D și prin materiale dedicate, difuzate atât în programele de știri, cât și în mediul online, Kanal D s-a alăturat vocii voluntarilor asociației SOS Satele Copiilor, într-un efort comun pentru a oferi o șansă reală copiilor rămași fără sprijin parental.

SOS Satele Copiilor a lansat recent un nou apel pentru susţinerea copiilor vulnerabili. În România, mii de copii sunt separaţi anual de familie şi ajung în sistemul de protecţie specială. An de an, aceşti copii trec prin trauma separării, care lasă urme grave. Campania “O vorba bună” încurajează publicul larg să adune fapte şi vorbe bune – o donaţie de 4 Euro lunar pentru copii, prin SMS, cu textul “MAMA” la 8864 sau online, pe  www.sos-satelecopiilor.ro, si un mesaj vocal de incurajare, pentru acele momente în care copiii au atâta nevoie.

Mai multe detalii despre campania derulată de SOS Satele Copiilor şi despre modalităţile de implicare puteţi afla accesand site-ul oficial al asociaţiei, amintit anterior. 


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei din 1 februarie 2023. O zodie va avea spor la treburile gospodărești

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Constipația, prevenție și tratament! Sfatul medicului!

Zodiac 1 februarie 2023. Află ce zodie va începe luna februarie cu dreptul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri