Kanal D, lider de piață la nivel național și la orașe. Aproape un milion și jumătate de telespectatori au fost aseară cu ochii pe “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”


O țară întreagă a fost aseară cu ochii pe “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai simplu și ușor de înțeles quiz show din istoria televiziunii mondiale.

Emisiunea prezentata de Dan Negru  a plasat, din nou, Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România. Ediția de aseară “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” s-a poziționat pe primul loc în audiențe, atât la nivelul întregii țări, cât și la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Miercuri, 8 iunie, în intervalul de difuzare 22:30- 24:00, Kanal D a fost lider de piață, înregistrând 4.9 puncte de rating și 16,3% cota de piață, pe targetul Național, și 4.7 puncte de rating și 15,6% cota de piață, pe targetul All Urban.

Ediția de aseară a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a fost urmărită de o medie de 861.000 telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 22:30, aproape un milion și jumătate (1.498.000) de fani ai emisiunii erau cu ochii pe Kanal D.

Emisiunea care îți antrenează mintea, prezentată de Dan Negru, poate fi urmărită de luni până vineri, de la 17:30, și de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D! 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Cine este Maria Dragomiroiu. „Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez”

Horoscop 17 august 2022. Află ce zodie va avea nevoie de sprijin

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri