Kanal D, lider absolut de audiență, cu ediția de aseară “Survivor România”. Faimoșii au ieșit învingători, în jocul pentru recompensă


Aseară, Kanal D a fost lider absolut de audiență, cu “Survivor România”, stația a detronat celelalte posturi concurente, pe toate categoriile de public monitorizate.

Jocul pentru recompense, de aseară, de la “Survivor România”, disputat de Razboinci și Faimoși, a fost urmărit de o medie de peste 1.7 milioane de telespectatori din întreaga țară (1.728.000) pe întreaga durată de difuzare a reality-ului fenomen. 

Ieri, în intervalul orar 20:00 – 24:06, Kanal D a spulberat concurența cu “Survivor România”, clasându-se pe primul loc în topul televiziunilor, cu 9.8 puncte de rating și 23,5% cota de piață, pe targetul Național, 8.8 puncte de rating și 22,2% cota de piață, pe targetul All Urban, și 7.9 puncte de rating și 25,6% cota de piață, pe targetul Comercial. 

Minutul de aur, atins la 22:27, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 2.357.000 de fani “Survivor România”. 

 

Joc de recompensă spectaculos, câștigat de Faimoși, cu scorul de 10 la 7

 

Faimoșii și Războinicii de la “Survivor România” și-au dat întâlnire aseară, pe terenul sportiv, într-un nou joc pentru recompensă, echipa câștigătoare avea să aibă parte de o masă copioasă la restaurant și să se relaxeze, practicând sporturi nautice. Duelul sportiv de aseară, pe un traseu spectaculos, pe Marea Caraibilor, nu a fost lipsit de tensiune și nervi întinși la maximum, Sebastian Chitoscă și Albert și-au aruncat vorbe grele și au fost la un pas de o încăierare, după ce Războinicul a adjucat punct pentru echipa sa. 

Scorul a fost strâns, însă Faimoșii s-au redresat și au câștigat jocul pentru recompensă de aseară, cu 10 la 7, punctul decisiv fiind marcat de Irisha în duelul cu Adelina, Faimoasa care a reușit în jocul de aseară să aducă 3 puncte importante pentru echipa sa. 

În ediția din această seară, difuzată la ora 20:00, la Kanal D, se va disputa primul joc de imunitate al săptămânii de la “Survivor România”.

Tensiunile între concurenți capătă noi valențe, iar frustrările ies la suprafață. Faimoșii și Războinicii sunt gata pentru o nouă luptă, în această seară, concurenții trebuie să își demonstreze forța, viteza și determinarea pentru a-și câștiga imunitatea în fața eliminărilor. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

„A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

Când se plantează lavanda

Cât timp se poate păstra carnea în congelator

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri