“Justiția actuală este în favoarea infractorilor.” Flora Năstase, mărturisiri sincere despre cum viața ei s-a schimbat, după ce și-a pierdut toată averea


Flora Năstase a făcut declarații despre cum viața ei s-a schimbat, după ce a pierdut toată averea, și despre ce s-a mai întâmplat cu procesul.


In articol:

Flora Năstase a decis acum 10 ani să își investească toată averea la bursă. Hotărârea respectivă a fost una cu adevărat neinspirată, deoarece a sfârșit prin a pierde totul. Consecințele propriilor acțiuni au fost tragice pentru Regina blănurilor, ajungând chiar să fie internată la psihiatrie de câteva ori.

Însă, Flora Năstase a demonstrat că este o persoană foarte puternică, iar după nefericitul eveniment din viața ei, femeia nu s-a lăsat pusă la pământ, ci s-a întors la marea ei pasiune, blănurile, care i-au devenit o sursă de venit.

Citește și: „Am fost șoferul lui Ilie vreo trei ani.” Ioana Năstase, declarații după ce soțul ei a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice

Flora Năstase, mărturisiri sincere despre cum viața ei s-a schimbat, după ce și-a pierdut toată averea

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Se întâmplă lucruri, evenimente în viața noastră…” Theo Rose a făcut dezvăluiri despre relația în care a rămas cu Alex Leonte, abia acum, la câteva luni de la separare

Până în prezent, Flora Năstase nu a făcut bani doar din blănuri, ci a avut și alte surse de venit. Regina blănurilor a avut diverse afaceri imobiliare timp de 20 de ani, însă după ce și-a pierdut averea strânsă, nu a mai avut capital pentru imobiliare.

„Banii mulți, la mine, au venit din afaceri imobiliare pe care le-am dezvoltat timp de 20 de ani. Până i-am pierdut. După ce i-am pierdut, nu am mai avut capital pentru imobiliare. Blănurile au fost o pasiune. Și iată cum viața m-a adus la ceea ce am început și am menținut ca pasiune, fără intenția de câștig, ci doar pasiunea pentru frumos. Această pasiune, în momentele de cumpănă, mi-a devenit sursa de existență. Acolo unde dăruiești suflet, pasiune, nu există să nu ai răsplată.”, a mărturisit Flora Năstase, pentru Revista VIVA!.

Flora Năstase, detalii în legătură cu procesul

Flora Năstase nu a putut să-și recupereze banii  pierduți în urmă cu 10 ani. Când a venit vorba de proces, Regina blănurilor a menționat că hotărârea pe care a dat-o instanța, nu a fost redactată timp de 6 luni. Totodată, scârbită de societatea în care trăim, vedeta crede că sistemul este corupt, iar justiția este făcută pentru infractori.

„Avem niște zbateri, dar neconcludente. Ultima hotărâre pe care a dat-o instanța, de revizuire a cazului, n-a fost redactată de șase luni. Așa că, ce să mai sperăm? În sfârșit! Aceasta este societatea în care trăim. Justiția actuală este, eminamente, în favoarea infractorilor. Așa este construită. Așa că nu ai cum să te lupți cu sistemul. Iar sistemul este corupt.”, a declarat Flora Năstase, pentru sursa citată.

Astfel, Flora Năstase a susținut că a renunțat la toată viața de dinainte, după ce a reușit să își piardă întreaga avere, și nu va mai face nimic din ce nu este necesar.

Citește și: “M-ați zăpăcit cu întrebările astea.” Oana Zăvoranu a vorbit despre operațiile estetice. A mers sau nu vedeta la medicii esteticieni?

Flora Năstase, mărturisiri sincere despre cum viața ei s-a schimbat, după ce și-a pierdut toată averea

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Poate se leagă!” Jador a declarat că are o nouă iubită. Cântărețul a prezentat-o deja părinților săi

Lecțiile pe care le-a învățat Flora Năstase, după pierderea averii

Flora Năstase a declarat că nu a devenit faimoasă datorită banilor, ci datorită personalității ei. Totodată, vedeta a menționat că este mai aproape de sufletul ei, decât era pe vremea cât avea bani. Regina blănurilor este total indiferentă când vine vorba de părerile celorlalți, și ține cont doar de sufletul și sinceritatea ei.

“Eu, seara, înainte de a adormi, îmi fac un remember al zilei prin care am trecut și singură îmi dau seama dacă am greșit cu ceva sau nu. Singură îmi dau seama dacă puteam să fac mai bine ceea ce am făcut. Eu sunt primul și cel mai aspru judecător al meu. Nu are rost să mă ascund, pentru că asta sunt eu. A ascunde ceva de mine este ca și cum m-aș sabota singură. Eu trebuie să identific unde am greșit, ca să repar greșeala. Dacă nu am să repar greșeala, am să o repet la nesfârșit. Și dacă o repet, nu pot merge înainte, nu pot evolua.”, a mai adăugat Flora Năstase.

Citește și: Nea Marin se confruntă cu probleme de sănătate. Cum a aflat de boala pe care o are

Flora Năstase, mărturisiri sincere despre cum viața ei s-a schimbat, după ce și-a pierdut toată averea

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

“Se întâmplă lucruri, evenimente în viața noastră…” Theo Rose a făcut dezvăluiri despre relația în care a rămas cu Alex Leonte, abia acum, la câteva luni de la separare

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“M-ați zăpăcit cu întrebările astea.” Oana Zăvoranu a vorbit despre operațiile estetice. A mers sau nu vedeta la medicii esteticieni?

“Poate se leagă!” Jador a declarat că are o nouă iubită. Cântărețul a prezentat-o deja părinților săi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri