Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun un lucru și sper să îți intre foarte bine în cap. Realizez că din asta s-a făcut o obișnuință.”

Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun un lucru și sper să îți intre foarte bine în cap. Realizez că din asta s-a făcut o obișnuință.”
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun un lucru și sper să îți intre foarte bine în cap. Realizez că din asta s-a făcut o obișnuință.”

Julia este de părere că Robi îi conturează o imagine negativă în fața celorlalți băieți.

Ultima ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată pe Kanal D, îi aduce în prim-plan pe Robi și Julia. Conflictul dintre cei doi se pare că este departe de a se termina.

Citește și: Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată de faptul că Robi îi conturează imaginea femeii refuzate: „Tot spune că el nu a fost niciodată interesat.”

Citește și: Robert, dezvăluiri neașteptate în Casa Iubirii! Concurentul crede că Robi nu ar fi pregătit pentru o relație cu o femeie ca Virginia „Trebuie să mai vrea și ea.”

Julia: Robi, vreau să îți spun un lucru și sper să îți intre foarte bine în cap. Știi că eu în general iert o greșeală de mai multe ori, până când realizez că din asta s-a făcut o obișnuință.

Robi: Te-ai obișnuit să mă ierți sau cum?

Julia: Nu.

Robi: Dar cum?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Julia: Până când greșeala aia îmi dau seama că devine obișnuință.

Așa că te rog, să nu mai crezi nici măcar o secundă că am ceva pentru tine, chiar nu mai am.

Robi: Julia, sper din suflet să nu mai ai ceva pentru mine.

Julia: Chiar nu mai am.

Robi: Pentru că vei rămâne dezamăgită, la modul ăsta.

Eu chiar vreau să te văd fericită.

Julia: O să fiu fericită cu omul potrivit pentru mine.

Robi: Sper să fii fericită .”, a fost o parte din dialogul lor.

Julia îl acuză pe Robi de faptul că i-ar contura o imagine negativă în fața băieților

Citește și: Mihaela Homa, imaginile durerii din cimitir: „Cât îmi lipsești”. Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a venit să-i aducă un omagiu unei persoane foarte dragi- kanald.ro

Citește și: Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării- stirilekanald.ro

Concurenta este de părere că Robi îi pune bețe în roate în încercarea de a se apropia de băieții care intră în casă.

 

Julia: Da, de aia, de fiecare dată, la fiecare băiat noi când intră, îl întrebi ce părere are despre Julia, de parcă vrei să mă măriți sau de parcă sunt ultimul om de pe planetă, care nu are dreptul la iubire sau la fericire.

Robi: N-am zis asta, ferească Dumnezeu.

Julia: Asta spui fiecărui băiat. Este întrebarea ta standard. Atât la Sebastian, cât și la Gagea ai pus aceeași întrebare referitoare la mine.

Robi: Pe Sebastian l-am întrebat pentru că ai zis că ni-l prezinți pe soțul tău. La Gagea a zis că tu i-ai pus cele mai multe întrebări.

Julia: Practic mi se pare că încerci cumva să îi previi de un mare rău, de parcă eu sunt cel mai malefic om. Creezi o imagine tu despre mine, care nu este adevărată .”, au mai discutat cei doi concurenți.  Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Tensiuni între Roberta și Robi! Tânăra îi aduce acuzații grave! „Tu crezi că eu afară m-aș fi uitat vreodată la tine?”

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Sfatul zilei din 23 mai 2024. O zodie își face bagajele să plece în vacanță

Primul jetpack testat în România: Salvamontiștii din Alba au redus timpul de intervenție de la 90 de minute la 2 minute

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies