Julia a făcut pace cu Giuly, iar acum vrea să clarifice lucrurile cu Robert! Ce discuție au avut cei doi? „Nu mi-am dorit să se ajungă acolo.”

Julia a făcut pace cu Giuly, iar acum vrea să clarifice lucrurile cu Robert! Ce discuție au avut cei doi? „Nu mi-am dorit să se ajungă acolo.”
Julia a făcut pace cu Giuly, iar acum vrea să clarifice lucrurile cu Robert! Ce discuție au avut cei doi? „Nu mi-am dorit să se ajungă acolo.”

Julia a avut o discuție cu Robert.

În ultima ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată pe Kanal D, Julia a purtat o discuție cu Robert în cadrul căreia a recunoscut că și-a exprimat părerile despre relația lui cu Giuly într-un mod răutăcios. Astfel, după ce a făcut pace cu Giuly, Julia a simțit să-și ceară iertare și lui Robert.

Citește și: Virginia, discuție în camera roșie cu noul concurent din Casa Iubirii! Ce a spus Bogdan despre relația Virginiei cu Robi: „Nu prea am observat o așa mare conexiune între voi.”

Julia a făcut pace cu Giuly, iar acum vrea să clarifice lucrurile cu Robert! Concurenta a recunoscut că și-a spus părerile într-un mod răutăcios
Julia și Giuly[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Giuly a fost condamnată că a refuzat să-l sărute pe Robert! Cum se apără concurenta: „Se pare că orice facem noi aveți ceva de zis. Mai lăsați-ne în pace!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Am discutat acum și cu Giuly, că mi-am dorit să se facă o dată lumină și să se închidă subiectul ăsta.

Nu ne face cinste. Deci, să ne înțelegem, eu nu am bătut niciodată în direcția în care s-a dus discuția. Niciodată nu am făcut asta. Nu mi-am dorit să se ajungă acolo. Nu am spus niciodată asta, nu am acuzat-o de absolut nimic. Mi-am cerut scuze de la Giuly pentru că mi-am exprimat părerea referitoare la voi doi într-un fel răutăcios. Chestia cu falsitatea a devenit de dinainte de a primi eu poze și nebunii și să existe alea în online.
I-am explicat lui Giuly că eu am făcut-o falsă în baza acțiunilor petrecute aici în casă. Nu mă refeream la chestiile din afară, la pozele vieții. Când am spus de stilul de viață, Giuly pare în online, dar și aici, mai mult sau mai puțin, pare o femeie dinamică, care își dorește să călătorească, să danseze, să se plimbe, să nu știu ce. Tu, dacă îți aduci aminte, din prima săptămână cred că am zis că tu pari genul de om, de bărbat static, care are job 9-18, se duce acasă, mănâncă, se bagă în pat cu iubita, se uită la
un film și aia e. Pe Giuly nu o văd așa, dar e strict concepția mea.”,
a spus Julia.

Ce părere are Robert despre situația creată?

Julia a făcut pace cu Giuly, iar acum vrea să clarifice lucrurile cu Robert! Concurenta a recunoscut că și-a spus părerile într-un mod răutăcios
Julia și Giuly [Sursa foto: Instagram]

La rândul său, Robert nu prea s-a lăsat înduplecat de scuzele Juliei.

Robert: Fii atentă, ca să revin un pic la subiectul de dinainte, tu nu ai vrut să dai o altă nuanță pozelor.

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

Julia: Nu.

Robert: Dar, ieri când am fost în casa fetelor, asta am simțit și te rog să te uiți la episod să vezi care au fost reacțiile tale și în momentul în care a zis Giuly că nu, tu ai zis că are ceva și că ceva ascunde .”, a fost dialogul dintre ei doi.Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Giuly și Robi au dat cărțile pe față în Camera Roșie! Ce lămuriri a vrut să primească Robi de la iubita prietenului său? „Mie mi se că nu înțelegi foarte bine lucrurile”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies