Julia a făcut pace cu Giuly, iar acum vrea să clarifice lucrurile cu Robert! Ce discuție au avut cei doi? „Nu mi-am dorit să se ajungă acolo.”

Julia a făcut pace cu Giuly, iar acum vrea să clarifice lucrurile cu Robert! Ce discuție au avut cei doi? „Nu mi-am dorit să se ajungă acolo.”
Julia a făcut pace cu Giuly, iar acum vrea să clarifice lucrurile cu Robert! Ce discuție au avut cei doi? „Nu mi-am dorit să se ajungă acolo.”

Julia a avut o discuție cu Robert.

În ultima ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată pe Kanal D, Julia a purtat o discuție cu Robert în cadrul căreia a recunoscut că și-a exprimat părerile despre relația lui cu Giuly într-un mod răutăcios. Astfel, după ce a făcut pace cu Giuly, Julia a simțit să-și ceară iertare și lui Robert.

Citește și: Virginia, discuție în camera roșie cu noul concurent din Casa Iubirii! Ce a spus Bogdan despre relația Virginiei cu Robi: „Nu prea am observat o așa mare conexiune între voi.”

Julia a făcut pace cu Giuly, iar acum vrea să clarifice lucrurile cu Robert! Concurenta a recunoscut că și-a spus părerile într-un mod răutăcios
Julia și Giuly[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Giuly a fost condamnată că a refuzat să-l sărute pe Robert! Cum se apără concurenta: „Se pare că orice facem noi aveți ceva de zis. Mai lăsați-ne în pace!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Am discutat acum și cu Giuly, că mi-am dorit să se facă o dată lumină și să se închidă subiectul ăsta.

Nu ne face cinste. Deci, să ne înțelegem, eu nu am bătut niciodată în direcția în care s-a dus discuția. Niciodată nu am făcut asta. Nu mi-am dorit să se ajungă acolo. Nu am spus niciodată asta, nu am acuzat-o de absolut nimic. Mi-am cerut scuze de la Giuly pentru că mi-am exprimat părerea referitoare la voi doi într-un fel răutăcios. Chestia cu falsitatea a devenit de dinainte de a primi eu poze și nebunii și să existe alea în online.
I-am explicat lui Giuly că eu am făcut-o falsă în baza acțiunilor petrecute aici în casă. Nu mă refeream la chestiile din afară, la pozele vieții. Când am spus de stilul de viață, Giuly pare în online, dar și aici, mai mult sau mai puțin, pare o femeie dinamică, care își dorește să călătorească, să danseze, să se plimbe, să nu știu ce. Tu, dacă îți aduci aminte, din prima săptămână cred că am zis că tu pari genul de om, de bărbat static, care are job 9-18, se duce acasă, mănâncă, se bagă în pat cu iubita, se uită la
un film și aia e. Pe Giuly nu o văd așa, dar e strict concepția mea.”,
a spus Julia.

Ce părere are Robert despre situația creată?

Julia a făcut pace cu Giuly, iar acum vrea să clarifice lucrurile cu Robert! Concurenta a recunoscut că și-a spus părerile într-un mod răutăcios
Julia și Giuly [Sursa foto: Instagram]

La rândul său, Robert nu prea s-a lăsat înduplecat de scuzele Juliei.

Robert: Fii atentă, ca să revin un pic la subiectul de dinainte, tu nu ai vrut să dai o altă nuanță pozelor.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la mare de la 1 iunie! Prețurile în Mamaia ajung la 750 de lei pe noapte- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Julia: Nu.

Robert: Dar, ieri când am fost în casa fetelor, asta am simțit și te rog să te uiți la episod să vezi care au fost reacțiile tale și în momentul în care a zis Giuly că nu, tu ai zis că are ceva și că ceva ascunde .”, a fost dialogul dintre ei doi.



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Giuly și Robi au dat cărțile pe față în Camera Roșie! Ce lămuriri a vrut să primească Robi de la iubita prietenului său? „Mie mi se că nu înțelegi foarte bine lucrurile”

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Ce răspuns a primit Florin Piersic de la Carmen Harra când a întrebat-o: "Carmen, eu cât trăiesc?"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies